Опа! Жената на Гъмзата не прилича на себе си след поредица интервенции СНИМКИ

Балерината Юлияна е жената до музиканта Йордан Йончев – Гъмзата от много години. Двамата са сплотено семейство, за което, въпреки славата на тромпетиста, не са се появявали периодични слухове за кръшкания и скандали.

Нещо повече – явно Гъмзата се показва лошо момче само на екран, а в действителност е добър съпруг за жена си, по която е пръснал за пореден път луди пари. Че това е факт се потвърждава от визията на танцьорката, която вече не е първа младост, но затова пък изглежда в пъти по-добре от младите си години.

С очите си виждаме лицето на Юлияна, която навремето имаше доста по-остри и някак ръбати черти, а сега е станала по-мека и симпатична. Това се получава единствено с външна намеса, защото с остаряването си, човек обикновено се “изостря” във физиономията, пише kliuki.bg. 
Личи си, че основното, което е “пипано” в Юлияна, е носът. Той вече изобщо не е толкова дълъг и остър, а е някак заоблен и по-деликатен. Устните й също не са тънки като резка, а са по-плътни и сочни. Добре е обаче, че тя е била умерена в желанията си и не си е направила смешните патешки устни.
“По промените на жена си, се е охарчил Гъмзата и то е ясно. Откъде тя ще вземе толкова пари, за разкрасяване?!”, коментират в нета./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Два месеца след като роди дъщеря си: Ето как изглежда Ивайла Бакалова по бански СНИМКИ 18+

Ивайла Бакалова изненада всички с външния си вид и безупречната фигура по бански, която показа само два месеца след раждането на втората си дъщеря.  Бившата миска замина на кратка ваканция в Дубай и не пропусна възможност да се похвали в социалните мрежи, че е върнала предишната си форма на тялото […]