Какво се случва с Джеръми Ренър

Въпреки че повечето актьори са доста внимателни и се пазят от травми, за да не повлияе това на кариерата им, понякога лошите неща просто се случват.
Като например с Джеръми Ренър, за когото 2023 г. не започва никак добре. От People разбираме, че актьорът е бил приет в болница с наранявания в областта на гърдите, както и ортопедични травми.
Ренър е трябвало да бъде подложен на спешна операция, за да се стабилизира състоянието му. Към момента не е ясно как точно Джеръми Ренър е пострадал, но се знае, че по някакъв начин в инцидента е замесен снегорин.
Знае се, че всичко се е случило в дома на Ренър в Невада сутрешните часове на 1 януари, когато е бил подаден и сигнал до полицията. Актьорът е бил откаран в близката болница с помощта на хеликоптер.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Не е за вярване какво е работела Гергана Стоянова преди да стане известна с гласа си

Гласът на Гергана Стоянова със сигурност е по-известен от самата нея, но и самата тя едва ли има нещо против да е така. Чаровната актриса, която често чуваме в дублажите на множество филми и сериали, е разпознаваема дори и за незрящите. “Случвало се е на улицата някой незрящ да ме […]