Зрители бесни на водещата и на Алекса след снощните “Игри на волята”, валят страшни обиди

При последната елиминационна битка в “Игри на волята” жертва се оказа племето на Непобедимите, които трябваше да се съберат на съвет и да излъчат един от тях, който ще отиде да се бори за оставането си. 

Съветът мина изключително тежко и мнозинството реши да изпрати Александра Фейгин, която да премери сили срещу приятелката си Мани, с която доскоро бяха в едно племе и благодарение на тях се разпадна. Зрителите не останаха безпощадни към водещата Ралица Паскалева и стратега Алекса. 

“Защитникът на жените много му се иска на финала да остане с жените, за да няма конкуренция. Тъпанарките около него развалиха целия сезон. На Зорето му зашийте устенцата, щото само нейните словесни диарии срещу Генчо са способни да ме накарат да спра да гледам”, коментира възмутен от поведението на Алекса зрител. 
“Тази водеща ли е, каква е, ако съм там и ми говори така… Супернагла всеки път, това никъде го няма! Ама никъде!”, “Алекса е най долният играч и интригант, което не е мъжко. Той беше казал, че жени няма да номинира. Сигурно на това разчиташе и Георги, ама сърбинът играе много мръсно, има женска злоба в Алекса” – това са само част от хилядите коментари във Фейсбук след снощната игра.

Зрителите се ядосаха на водещата, тъй като си позволи да се намеси в отношенията между влюбените Георги и Фейгин. Опита се да им врътне страшна интрига, показвайки на Алекс, че Жоро всъщност не държи достатъчно на нея, щом не я е спасил с натрупаните грошове. 
Алекса пък, който от самото начало дразни с властния си характер, се присмиваше отстрани и си спечели още повече негативни точни./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Кейт сложи обеци за 5 паунда

Да си пример за подражание е както голямо признание, така и голяма отговорност. Много от известните хора не си дават сметка за това. Не и Кейт Мидълтън. Тя за пореден път доказа, че е достойна наследница на идеалите на предишната принцеса на Уелс лейди Даяна. Кейт и принц Уилям участваха […]