Просто едно обикновено (кралско) семейство

През изминалата седмица колежът UWC Atlantic край Кардиф се превърна в място на неофицалната среща на двама европейски крале. Там по едно и също време се оказаха Фелипе от Испания и Вилем-Александър от Нидерландия.
Събраха ги дъщерите им, които по едно и също време се дипломираха след двете си години, прекарани в престижния колеж. 17-годишната принцеса Леонор, която е престолонаследник на испанския трон, и 17-годишната Алексия, която е средното дете на Вилем-Александър и кралица Максима позираха с дипломите си.
Испанското кралско семейство публикува повече снимки, както и видео от връчването на дипломата на Леонор.
А кралица Летисия не пропусна да направи селфи (заглавната снимка) на щастливото семейство, защото и по-малката сестра на Леонор инфанта София също беше на събитието.
От своя страна крал Вилем-Александър и кралица Максима бяха по-пестеливи откъм публикации на дипломиралата им се дъщеря. На официалния Instagram профил на семейството има само една снимка.
И докато за Леонор се знае, че от есента заминава за Сарагоса, където ще изкара тригодишно военно обучение, каква ща е следващата стъпка на принцеса Алексия не е ясно, пишат Royal Central.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Михаела Филева хвърли дрехи и задръжки в това ВИДЕО 18+

Навръх 32-ия си рожден ден Михаела Филева реши да покаже на феновете си в социалните мрежи, че изобщо не е от свенливите момичета. Даже напротив! Певицата е по-гореща отвсякога на прага на традиционните си равносметки за изминалата година. Разбира се, нямаше как да не покаже и перфектната форма, в която […]

Subscribe US Now