Секси полицайката, която опазва реда в Колумбия

По принцип работата на полицаите не е да привличат внимание, а да следят за спазването на реда и законите.
В Колумбия обаче не е точно така. Особено когато става дума за Алекса Нарваес. 28-годишната служителка на реда в колумбийския град Кали привлича вниманието към себе си на всеки един футболен мач, на който е изпратена.
В социалните мрежи Нарваес също е голяма сензация. В профила си в Instagram например тя публикува снимки и видеа от мачове, на които е присъствала по работа. Именно в Instagram последователите ѝ са близо 2 милиона, пише Marca.
Докато в TikTok те надхвърлят 2 милиона. Една от причините Алекса Нарваес да е толкова популярна в родината си е не само начинът, по който и стои полицейската униформа, но и секси снимките и видеа, които тя качва.
Докато повечето хора се радват на това, което виждат и Нарваес показва, има такива, които критикуват полицията, че допуска подобно поведение от свои служител.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новата Мис България разкри какво я е сполетяло след коронясването ВИДЕО

След като Елизабет Кравец бе обявена за новата Мис България бе гост в подкста “Не съм такъв човек”, където разкри неподозирана история. Думите й ясно показват какви сме хората и колко бързо се променяме, когато някой го дават по телевизията.  Най-красивата българка за 2023 година се ожали от предателства и лицемери, […]