Фолк дивата Магда покосена от К-19! Наложи й се да спре… СНИМКА

Още една фолк певица падна в капана на К-19. Наложи й се да стопира музикалните си изяви и всичко, което беше планирала, за да се бори с болестта, която връхлетя цялото й семейство. 

Този път под карантина се оказа фолк дивата Магда, която излезе в социалните мрежи с трогателни думи към почитателите си и обясни за здравословното си състояние. 
Въпреки здравословните перипетии, обичаната изпълнителка се е заела с подготовката на нов проект, с който ще зарадва публиката съвсем скоро.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by (@magda.music)

„Ако си мислите, че съм ви забравила, това съвсем не е така. Получих толкова много мили съобщения, в които се притеснявате защо не публикувам нищо напоследък. Истината е, че Covid не подмина мен и семейството ми.
Слава Богу всичко вече е наред, нещата преминаха леко и имах време да помисля върху всички нови идеи, които подготвям за вас тази година. Вече знаете и каква е причината за забавянето на снимките към видеото на предстоящата ми нова песен, но пък цялото това време помогна песента да стане още по-хубава. Вече сме на финала и се надявам, че другия месец ще я чуете и видите. Слънчевото време навън е все по-примамливо, а аз нямам търпение за наближаващата пролет“, сподели певицата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now