Юксел Кадриев е на седмото небе от тази новина СКРИЙНШОТ

Тези дни Юксел Кадриев стана на 50 години, но в социалните мрежи се похвали с нещо друго. Оказа се, че празнува двоен юбилей, тъй като се навършват и 20 години откакто е на екран в bTV. 

Водещият на bTV новините стана на 50 години на 27 март, а само няколко дни след това отпразнува и 20 години като лице на първата частна телевизия.
Преди това Кадриев работи в Нова телевизия, където е откритие на Иван Гарелов. Именно той му предлага да стане водещ на новините по Нова. Гарелов бе махнат, а Кадриев се прехвърли в bTV.

Въпреки слуховете през годините, че Кадриев води преговори да се върне в Нова, той остава верен на първата частна телевизия. “Днес навъртях едни бързи 20 години в bTV Новините. Без майтап”, написа той в социалните мрежи. 
Зад гърба си вече има две песни в своя канал, а според запознати готви и трета, която ще пусне в скоро време./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Помните ли Тризначките от "Биг Брадър"! Вече изглеждаш плашещо зле СНИМКИ

Едва ли има човек, който не си спомня Тризначките от Благоевград, които изгряха в едно от култовите издания на “Биг Брадър”.  Вяра, Надежда и Любов, които забавляваха цяла България с бисерите си, към днешна дата изглеждат доста плашещо. Появиха се техни актуални снимки и ги попиляха, че са заприличали на […]

Subscribe US Now