Жената, която впечатли най-силно Ергенът

Снощи, 22 февруари, в надпреварата за сърцето на Алек Младенов се впуснаха и останалите 13 жени. Така общо участничките в Ергенът 3 станаха 26. Но не за дълго, защото и първата напуснала вече е факт – Гълъбина.
Тази година видяхме условно разделение между участничките в двете вечери и ако първата бяха представени по-младите, на 20 и няколко, то снощи видяхме тези над 30. Появата им видимо никак не се понрави на първите пристигнали в луксозното имение, които искаха вниманието на Алек само за тях. Но, оказа се, той май си пада по по-зрели.
Първа от втората група бе Магдалена Томова, която още с пристигането си се превърна в обект на голям интерес от страна на Ергенът. Той бе впечатлен от нейната красота и непринуденост, а към края на вечерта именно бившата Мис Варна се оказа, че е успяла да го впечатли най-силно още от началото.
Доказателство за това е, че получи специалната розова роза, за която всички момичета й завидяха, особено по-младите. Заедно с цветето Алек й подари и заявка за още много срещи, на които сърцата им да бият все така лудо.
Надежда Вишева също успя да накара Младенов да загуби ума и дума още с появяването си. Той я заля с комплименти, а тя му отвърна с предложение за танц.
С напредването на вечерта двамата не получиха своите мигове на усамотение, но сме сигурни, че отношенията им тепърва ще се развиват.
Докато едни успяха да накарат пеперудите в корема на Ергенът да запърхат, други всяха смут сред женската компания още с пристигането си. Училищната психоложка Христиана Манова веднага се превърна в център на внимание, защото, както самата тя каза, е свикнала винаги да е “в окото на бурята”.
Е, и тук успя да завихри буря от емоции, примесени със заплахи, някоя и друга обида и голямо количество алкохол. Христиана остана далеч от полезрението на Алек, но със сигурност ще е интересно да проследим как би се развил един разговор помежду им.
Сред най-коментираните както в шоуто, така и извън него, се превърна и Виктория Асенова. Спортният мениджър от БФС веднага показа на всички, че не е дошла в предаването, за да го играе резерва и директно атакува Алек.
Нейното поведение никак не се понрави на останалите участнички, които я определиха като прекалено дръзка и самонадеяна, но това не успя да я трогне, защото пък Алек й каза, че е много чаровна и това й даде още по-голяма увереност.
Парфюмеристът Милена Соколова също успя да впечатли Младенов още при запознанството им с интересния подарък  – специално създаден за него аромат. Тя определено успя да се открои от останалите участнички и сама призна, че сякаш е объркала епохата, в която живее. Е, сега ще има директен сблъсък с реалността.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

От The Beatles до The Rolling Stones - членовете на 10 музикални банди, които всъщност са спали заедно

Всяка година медиите споделят истории на знаменитости, които ни оставят изумени. По време на интервю с Пиърс Морган например, Мел Би разкрива, че е спала с Гери Халиуел, добавяйки имената им към списъка с колеги от различни групи, които са били романтично обвързани. Защото това “явление” не се отнася само за […]

Subscribe US Now