Нови свидетели на побоя над Диана Димитрова: Знаем какво се случи, време е да ви го кажем!

Продължава с бясно темпо – така спокойно можем да определим развоя на събитията около побоя над актрисата Диана Димитрова. Особено сега, след като се появиха и съвсем нови свидетели на случилото се между нея и Юлиан Вергов.

След като прокуратурата отказа да образува досъдебно производство за престъпление от общ характер, служители на “Откраднат живот”, където и двамата са участвали, обявиха, че никога не са виждали Диана Димитрова насинена.
Това обаче, се оказаха част от екипа на продукцията. Димитрова веднага извади документ, с който ги уличи в лъжа. А междувременно се появиха и свидетели, които потвърдиха за побоя.
Изплуваха нови подробности за битата Диана Димитрова! Тя разкри кой и как манипулира съда!

Красивата актриса вече има четирима свидетели, които потвърждават, че са виждали насиненото й лице по време на работа в сезон 4 на сериала “Откраднат живот”. Те се появиха ден, след като от продукцията излязоха с официално становище по случая, подписано от 31 души. Твърди се, че те са били на работа в деня, в който актрисата заявява, че е била пребита. Отвореното писмо бе разпространено до медиите миналия понеделник.
“Заявяваме, че никой от екипа, който е присъствал на терен в този и следващите дни, не е станал свидетел на побой, а само и единствено на словесен конфликт”, се твърди в становището.
“Относно твърдението на Диана Димитрова, че ѝ е бил нанесен побой, за което свое твърдение тя приложи и снимки, заявяваме, че никой от нас не е забелязал в този и следващите дни каквито и да било наранявания, охлузвания, отоци или следи от каквото и да било насилие върху актрисата. Снимачният процес не е бил спиран поради влошено физическо или здравословно състояние на който и да било от участниците в сериала. Също така не е търсена или давана лекарска помощ.”
Още един свидетел на побоя на Диана Димитрова хвърли бомба: Аз имам топки за разлика от колегите в “Откраднат живот” СНИМКИ
Становището е подкрепено от списък с имената от 31 души, сред които няма актьори, като в него не фигурира и името на продуцента Евтим Милошев, както и на никой друг от известните за широката аудитория служители в продукцията.

Ден след разпространението на въпросното становище, Димитрова отвърна подобаващо на удара – с документ, от който става ясно, че голяма част от подписалите се под него най-вероятно не са били на работа в деня на побоя. По думите й, това е станало на 14 ноември 2014 г.
Тя прилага и официален списък с имената на всички, които са били на работа тогава. “20 души от подкрепящите отвореното писмо физически изобщо не присъстват на снимачния ден”, казва актрисата и потвърждава думите си с документа.
Диана Димитрова извади нов коз, ето кой от “Откраднат живот” проговори за боя СНИМКА
“В писмото фигурират имената на хора, които са част от екипа на сериала “Откраднат живот”, без тяхното съгласие. Освен злоупотребата с имената им, те не са били информирани за упоменатия текст в писмото и изобщо за съставянето му.
Жената, която лъжесвидетелства, след като се представи за единствения пряк свидетел в гардеробната на 14.11.2017 г., е провела редица телефонни обаждания и по недопустим начин е агитирала колегите ми да участват в този фарс”, твърди Димитрова.

Малко след като публикува този документ в социалните мрежи, с коментар се включи и неин бивш колега, който потвърди, че отдавна знае за побоя.
“Казвам се Михаил Чехларов и бях реквизитор на сериала “Откраднат живот”, малко след тези събития. Няма да коментирам какво се е случило, защото не съм присъствал, само ще кажа, че историята ми е разказвана с подробности още 2018 г. от някои от хората, които са оставили имената си под оправданието на “Дрийм Тийм” (компанията продуцент на сериала – б.а.). Как ще завърши историята, не зная, но са ми любопитни мотивите на колегите и внезапната им амнезия, които са позволили да ги включат в това писмо. До тук сме трима, които имаха доблестта да не „забравят” удобно. Надявам се и други да размислят”, написа реквизиторът.
Диана Димитрова се обясни за голите си снимки, които изпращала на дъщерята на Вергов
Името на другия свидетел на Диана Димитрова е Стефан Геков, втори асистент камера: “Съгласен съм с написаното от Михаил Чехларов. Казвам се Стефан Геков, камера асистент в „Откраднат живот”. В този ден АЗ бях на работа и ВИДЯХ последствията след побоя. НЕ съм станал свидетел на самото деяние! “Колеги” ми позвъниха да добавят и моето име в ОНЗИ списък. Доводите им бяха да се запази НЕУТРАЛИТЕТ по случая. А в публикуваното писмо се ТВЪРДИ, че това НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО. СЛУЧИ СЕ!
Диана Димитрова в следващите дни идваше на снимки с огромни очила, за да прикрият синините под очите й. Аз ИМАМ топки за разлика от “колегите” ми! Сигурен съм, че част от тях бяха подведени и ще променят мнението си и ще се появят с друго писмо. А за тези, които услужливо “не помнят”, има кой да ги накаже. Един вижда всичко!”

Актрисата припомня, също така, че Грета Манчева, главен художник гримьор в сериала, също е потвърдила пред служители на криминална полиция, че след побоя й е оказала първа помощ, третирайки лицето й със замразяващ спрей. Гардеробиерът Владимир Ковачев потвърждава, че името му е използвано в отвореното писмо без неговото изрично съгласие. Диана е категорична, че ще обжалва отказа на прокуратурата за образуване на досъдебно производство.
Любопитна подробност, която няма как да подминем, е, че Диана Димитрова, която някои обвиняват, че пет години е мълчала за случилото се, всъщност говори за побоя още през 2018 г. Прави го по време на интервюто, което дава пред Мариан Станков – Мон Дьо за Нова тв, но без да уточнява кога се е случило и кой й го е нанесъл. 
Елен Колева проговори за битата Диана Димитрова и се нахвърли срещу Вергов и мафията в гилдията
Ето и пълния текст на интервюто:
– А жертва на физическо насилие била ли си някога?
– Да, била съм. По много нелеп начин, за който не искам да говоря, но… важното е, че съм жива и здрава.
– Това е било опит за изнасилв*не?
– Не! В никакъв случай! Слава Богу, не! Не!
– Или са били шамари?
– Нещо като шамари.
– Нещо като шамари, Диана, са си шамари.
– Имах предвид, че беше много по-сериозно от шамари. Затова казах „нещо като”.
– Пребиване?
– Да, пребиване.
– Това е било някаква любов?
– Не знам какво точно е било.
– Кога се случи това?
– Нямам спомен… преди години… точно… Опитвам се да мисля много след тази случка какви хора допускам в живота си. Ние често си мислим, че познаваме даден човек, но в един момент се оказва, че виждаш абсолютно непознат човек пред себе си.
– Ти кога си тръгна – след първото пребиване?
– О, разбира се! Веднага.
– Не си позволила да те обземе този… стокхолмският синдром?
– Не. Стокхолмският синдром не е за мен. Просто осъзнах, че аз съм човекът, който не е преценил, че има контакт с човек, който има психични отклонения. Не мога да кажа, че съм жертва. Мисля, че психическото боли много повече. Думите трошат кости, нали така? Това е просто момент, в който два свята се сблъскаха, и това се случи веднъж./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво се случва с Доналд Тръмп и Мелания след обвиненията на порноактрисата Сторми Даниелс

В края на миналата седмица съдът в Манхатън, Ню Йорк, повдигна обвинение на Доналд Тръмп след разследване на подкуп на Сторми Даниълс. Порноактрисата, чието истинско име е Стефани Клифърд, твърди, че е получила пари, за да не разкрива свой сексуален контакт с бившия американски президент през 2006 г. Така Тръмп […]

Subscribe US Now