Семейството преди всичко – важният жест на принц Уилям

В последния ден на март католическият свят отбеляза Великден. По повод празника в замъка Уиндзор се проведе традиционната църковна служба, на която присъстват всички членове на кралското семейство. Тази година обаче бе малко по-различна. Въпреки диагнозата си крал Чарлз се появи в добро настроение, а големите отсъстващи бяха принц Уилям и Кейт Мидълтън.
Във видеото, в което призна, че наскоро е била диагностицирана с рак, принцесата на Уелс не спомена кога ще се върне към кралските си ангажименти, а никой от двореца няма намерение да я пришпорва да го прави, преди да се почувства достатъчно добре. Затова нейното отсъствие бе напълно очаквано и оправдано.
Същото може да се каже за принц Уилям, който за пореден път подкрепи думите на съпругата си, че той е най-голямата й опора, като избра да остане до нея и децата й, а не да се присъедини към баща си и останалите си роднини за службата. 
Решението му е било продиктувано от основното му желание да накара Кейт Мидълтън да се чувства обичана, подкрепяна и в никакъв случай изолирана заради житейското премеждие, през което й се налага да премине. И така принцът на Уелс за пореден път постави своето собствено семейство ред всичко останало.
Взаимната подкрепа, която съпрузите си осигуряват години наред, със сигурност е най-голямата им сила, която ги направи една от най-харесваните и влиятелни двойки в целия свят. И както Катрин винаги е бил силният гръб и дясната ръка на принц Уилям, сега е негов ред да й осигури всичко, от което има нужда в този труден момент, пише People.
Принцесата на Уелс е истинска късметлийка, защото освен на безрезервната подкрепа на своя съпруг, може да разчита и на тази от трите си деца. Те може да са още малки, но израствайки в кралския двор са преминали през много повече от връстниците си.
А сега приемат болестта на майка си Кейт Мидълтън напълно осъзнато и са взели присърце мисията да я накарат да се чувства максимално комфортно. И най-важното за тях и сега, и преди е било винаги да се забавляват максимално, когато са заедно, независимо от останалите обстоятелства, които невинаги са благоприятни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой смята, че крал Чарлз трябва да абдикира

Новината за здравословните проблеми на крал Чарлз едва година след възкачването му на престола нямаше как да не се отрази на начина, по който е възприеман монархът. Той беше открит за раковата си диагноза, за да стимулира повече хора да ходят на профилактични прегледи. Това обаче не успя да разсее […]

Subscribe US Now