Зейнеб проговори за мъжа си, оказа се, че той е… СНИМКИ

Зейнеб Маджурова досега избягваше да повдига завесата за личния си живот, който години наред пазеше грижливо в тайна. До този момент, в който явно е решила, че след 9 години съвместен живот, е време да осветли кой е мъжът в живота й.

Тв водещата, която отскоро се изявява в bTV, след като дълго време бе в “На кафе” по Нова тв, очевидно е много щастлива с бизнесмена Стоян Балевски, с когото имат и дъщеричка. Нещо повече – в скорошно тв интервю тя признава, че той е човекът, който внася баланс в семейството.
Хекимян прецака яко Зейнеб за празниците, забрани й да… СНИМКИ
“Той внася баланс в нашето семейство, аз съм доста по-темпераментна”, отсича Зейнеб в тв интервю за “Търси се”, което ще се излъчи тази събота в ефира на bTV.

Първата изненада за красивата блондинка се оказаха нейните семейни приятели – Андрей Арнаудов и Емануела Толева. Те описват ко-водещата на “Тази сутрин” като лек за общуване човек, отговорна майка и истинска дама.
Зейнеб пак прикова погледите в bTV, вижте какво прави… СНИМКА
“Аз съм от жените, които не могат да носят две дини под една мишница. Реших да се отдам изцяло на детето си и когато усетих, че искам вече да работя, първият човек, на когото звъннах беше Андрей”, обясни още  бургазлийката с турски произход.

Зейнеб показа майка си, изненадата е голяма… СНИМКА
За първи път зрителите ще видят и майката на Зейнеб – Севинч Маджурова, която ще разкаже за детството, тийнейджърските години и порастването на дъщеря си, както и за най-трудния си момент, свързан с нея. Пред камера ще застане и свекърва й – Мими Балевска, за която Зейнеб е като дъщеря./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg

Subscribe US Now