Меган Маркъл отново с повод за празник

Докато кралското семейство във Великобритания е заето със задълженията си след коронацията, ежедневието на принц Хари и Меган Маркъл не е по-малко натоварено. Особено това на херцогинята на Съсекс, която я очакват много ангажименти.
Тя обаче не пропусна да отбележи Деня на майката, който в САЩ (както и на много други места по света) тази година се празнуваше на 14 май. На официалния профил в Instagram на херцозите от Съсекс няма нищо ново от март 2020 г., затова пък виждаме Меган отбелязана в други профили.
Като този на благотворителната организация Alliance of Moms (“Алианс на майките” от английски), която подкрепя бременни или майки в тийнейджърска възраст, които живеят в домове за изоставени деца.
Съпругата на принц Хари се снима с тениска на организацията, за да стимулира закупуването на дрехите, с което ще бъдат подпомогнати младите майки. “Ти винаги първа подкрепяш тези, които имат нужда от любов. Ти си яростен защитник на тези, които имат нужда”, се казва в текста към снимките.
От Hello уточняват, че не ясно как точно Меган е отбелязала Деня на майката, но най-вероятно го е направила заедно с цялото си семейство в дома им в Монтесито. В петък вечер, 12 май, тя и принц Хари бяха заснети да вечерят в суши ресторант в Санта Барбара.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нови предизвикателства пред Уилям и Кейт

Коронацията отмина при относителен успех за крал Чарлз, който може и да успя да събере някои от световните държавни глава в Лондон за церемонията, но се сблъска и с доста противоречиви реакции от републиканци и бивши колонии. Междувременно обаче принцът и принцесата на Уелс успяват да печелят единствено симпатии на […]