Драма сполетя Катето Евро, оплака се, че е… СНИМКА

Катето Евро може и да няма нищо общо с политиката, но пък решенията, които се взимат от политиците няма как да не я провокират да реагира, още повече пък, когато става дума за пенията й, която ще трябва да взима след четири години.

Оказва се, че звездата от “Оркестър без име” има малък трудов стаж, поради което и не може да започне да получава нормално възнаграждение на старини. Така тя ще може да получи само социална пенсия, която в момента е в размер на 247 лева.
На седмото небе: Катето Евро ще става баба СНИМКА
“Дано да дадат по-рано и да е малко по-висока”, надява се Катето Евро и не крие, че донякъде сама е виновна за положението, в което е изпаднала, но такива са били условията за работа в актьорските среди. “Имам 12 години трудов стаж по документи. Повечето ми ангажименти са били без договор”.

Затова тя все още работи усилено, за да се издържа. На светско събитие дори се пошегува, че ще приеме всякакви рекламни предложения, защото няма други доходи, припомня столичен всекидневник.
Азис и Катето Евро се скараха за нещо безумно СНИМКА
“Не съм мислела като млада, че ми трябват толкова години за пенсия”, оплака се още актрисата. Въпреки неволите майката на Сашо Кадиев остава позитивна и дори се заканва, че докато може, ще работи, защото това я кара да се чувства добре./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Алекс Богданска пак получи щедър подарък, този път... ВИДЕО

Алекс Богданска се разведе, преживява тежко този период и това решение в живота си, но по всичко изглежда, че продължава смело напред. И, разбира се, не й липсват ухажори. Откакто е без Дани Петканов в живота си, моделката не крие, че е затрупвана от внимание и щедри подаръчки. А поредното […]

Subscribe US Now