Когато София Вергара те постави на място

Въпреки че е родена и израснала в Баранкиля, Колумбия и родният ѝ език е испанският, София Вергара има доста успешна холивудска кариера. И доказателство за това са отличията, които неведнъж е получавала за участието си в сериала “Модерно семейство”. Освен заслужените награди People’s Choice Award, тя е била и номинирана както за Еми, така и за Златен глобус за ролята си на Глория Делгадо-Причет.
Този факт обаче може и да е убегнал на журналиста, който е направил доста нелеп опит да се подиграе на английския ѝ. След което пък веднага е бил поставен на място.
Наскоро София Вергара е гостувала в испанското токшоу El Hormiguero, в което водещият Пабло Мотос явно е подхвърлил подигравателна шега за акцента, с който тя произнася името на сериала “Модерно семейство”.
Докато актрисата разказва за работата си по ситкома, журналистът я прекъсва по средата на изречението, като я пита саркастично: “Как се произнася “Модерно семейство”?”
За момент София Вергара изглежда леко объркана от въпроса, но бързо долавя опита за подигравка и решава да отвърне съвсем подобаващо.
“Грешно ли го казвам? О, защото говорите по-добре английски от мен?”
След това водещият, явно съжалил за думите си, се опитва да се измъкне от ситуацията, но актрисата не му дава шанс.
“Колко номинации за Еми имате в Съединените щати? И колко пъти ви номинираха на Златен глобус?”, му казва още София Вергара, с което окончателно го поставя на място и той е принуден просто да си замълчи.
Най-новото, в което можем да гледаме актрисата, е минисериала Griselda, в който тя влиза в ролята на Гриселда Бланко – една от най-безпощадните жени в света на наркотиците. Именно тя води един от най-големите и опасни картели в Колумбия. Криминалната драма е в Netflix от 25 януари, пише Entertainment Tonight.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Петъчна доза сексапил

Едва вторият петък за годината е, а вече имам чувството, че е минала цяла вечност. В такива моменти можем само да се опитаме да се отпуснем и неглижираме всичко . Всеки има различни начини за посрещане на уикенда, а нашият е повече от ясен. Просто се отпускаме назад и се […]

Subscribe US Now