Голямо унижение за Петя Дикова: Щях да напусна bTV на мига, ако мъжът ми…

Шамарът, който Петя Дикова получи наскоро покрай унизителната ситуация с гостуването на Вики от “Мастило” и децата й, ще го помни цял живот, още повече, че малко след това тя бе понижена и от водеща на предаване стана обикновен репортер в медията.

Вместо да си тръгне заради поднесените серия от унижения обаче, Дикова стоически издържа на всичко и продължава да работи в телевизията, която доскоро считаше за втори дом. Вече едва ли е така.
Тони Димитрова скочи заради Петя Дикова: Срамът не е за нея!
Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков е много разочарована, а униженията станаха толкова много, че на Пипи, както я наричат на галено, вече й се иска да напусне, но на този етап не може да си го позволи.
Припомняме, че Петя Дикова бе понижена, след като се изложи като водеща през месец юни, когато в “Тази събота” й гостуваха Виктория Терзийска с децата й, които вдигнаха студиото с краката нагоре, демонстрирайки брутална простащина, изричайки вулгаризми и мръсни думи в ефир. От bTV хвърлиха вината върху Дикова, тъй като тя ги е поканила да й гостуват.

Това е второ понижение на Пипи в bTV. Предишният път телевизията постъпи много подло с нея, като я смени по време на бременността й и повече не я върна на същото й място. Тогава тя бе лице на предаването “Кул…т”, но Натали Трифонова превзе мястото й и се наложи Пипи да се мести в “Тази събота и неделя”, където дели сцената с още две колежки, пише “Клюки”.
Истината е, че Дикова би напуснала на мига, но не може да си го позволи на този етап, тъй като мъжът й Илиян Любомиров не е от най-заможните господа, а двамата имат две малки деца за изхранване. Затова засега 39-годишната Пипи е принудена да преглътне егото си, колкото и унизително да е това./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Тони Бракстън на 56 г. - все така секси и благодарна, че е още тук

Тони Бракстън направи смело изявление на рождения си ден. Изпълнителката на “Breathe Again”, която в събота навърши 56 години, отбеляза случая, като публикува секси снимка, на която позира, облечена само в черен халат. “В костюма за рождения ми ден…”, написа тя към публикацията в Instagram. На кадъра Бракстън е отправила […]

Subscribe US Now