Когато Хайди Клум не се притеснява да покаже гърдите си

Не крием, че Хайди Клум е една от абсолютните ни любимки в социалните мрежи. Едва ли някой ще ни повярва, но това не е само заради снимките с безкрайните ѝ крака и нейното си, неповторимо секси излъчване.
По-скоро намираме за зареждаща неизчерпаема ѝ енергия във всички посоки на живота – децата, браковете, работата, любовта…
Но пък когато пусне някоя нова секси снимка, естествено, че няма как да не отбележим това. 49-годишният супермодел определено знае как да провокира.
Хайди Клум за пореден път успя да привлече вниманието ни с горещ кадър, от който виждаме, че по никакъв начин не се притеснява да покаже гърдите си пред верните си 9.7 милиона фенове и последователи. 
Тя добави кратък коментар към снимката, като написа: “Още един горещ ден… не забравяйте да носите своя слънцезащитен крем”.
Заедно с огромното количество слънцезащитен крем, което успява все пак да прикрие до известна степен гърдите ѝ, звездата позира и с голяма плажна шапка, която хвърля сянка върху лицето ѝ.
Наскоро Хайди беше на остров Миконос, за да снима последният сезон на риалити формата Next Top Model на Германия, в който Клум също участва. С нея беше и съпругът ѝ Томас Каулиц и по всичко личеше, че Хайди и отново успешно успя да съчетае работата с удоволствията.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ема Уотсън отново го направи

Ема Уотсън прави дебют и влиза в нова роля – този път обаче като рекламно лице на завладяващ аромат, “едновременно изискан и ксцентричен”. Точно такава е и последната визия на актрисата за кампанията на Prada Paradoxe. И въпреки че това не е първият път, когато смело променя външния си вид, Ема успя да […]

Subscribe US Now