Каква е тайната на семейното щастие за Ема Стоун

Животът буквално е жонглиране за Ема Стоун – между актьорската кариера и отговорността като родител. През 2021 г. холивудската звезда посрещна дъщеря си Луиз, заедно със съпруга си Дейв Маккери.
Носителката на на Оскар бе изключително заета в последно време – със снимките на множество проекти, включително и предстоящата черна комедия “Клети създания”. И все пак успя да се справи безпроблемно с всичко.
“Да се откаже от актьорството и да бъде майка вкъщи, би било за Ема като да отреже един от крайниците си. Това просто няма да е тя”, споделя ексклузивно близък до актрисата източник в новия брой на Us Weekly. “Актьорството е толкова важно за нея, колкото и дишането, то е част от нейната същност. И Дейв стои на процента зад всичките ѝ решения.”
34-годишната Ема Стоун и 38-годишният Дейв Маккери се запознават през декември, 2016 г. Сгодяват се три години по-късно и тайно сключват брак през 2020 г. По-късно, същата година Стоун разкри пред Entertainment Tonight за създаването на семейство, споделяйки, че се чувства щастлива от това.
А след като Ема ражда няколко месеца по-късно, отново вътрешен човек разкрива, че раждането на бебето “е сближило съпрузите по начин, който никога не са очаквали”. Източникът добави и, че Маккери е много “практичен и помага всячески с отглеждането на дъщеря им”. И когато Стоун решава да се върне на работа, съпругът ѝ изцяло я подкрепя, защото уважава работата ѝ като артист.
И завършва, казвайки, че “те са едно щастливо малко семейство, което е заедно във всичко”. И че Ема Стоун има все още холивудската амбиция и стремеж да върши работата си по най-добрия начин – и вярва, че правенето на това, което обича, ще я направи и по-добра майка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Затрупаха "Ритон" с цветя и подаръци във Велико Търново СНИМКИ

Не се знае кой на кого повече подаръци е поднесъл при последния концерт на Катя и Здравко от “Ритон” във Велико Търново, който е част от националното им турне тази година. Любимият дует на поколения българи си тръгна от старата столица с кола, препълнена от подаръци и цветя от фенове. […]

Subscribe US Now