Дори Серина Уилямс се шегува със себе си

Серина Уилямс може и да се “пенсионира” от професионалния тенис, но това не значи, че няма да чуваме повече за нея. Напротив – като истински шампион тя знае как да привлече вниманието към себе си.
По време на тазгодишната МЕТ гала тя и съпругът й Алексис Оханян обявиха, че очакват второто си дете. Двамата вече са родители на петгодишната Олимпия. И ето че семейството се е отдало на ваканция в Италия.
Именно от там е снимката, която Серина публикува в официалния си профил в Instagram. На нея я виждаме в прилепнала черна рокля, а текстът към фотографията наистина е забавен. “Внимание: нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Наистина се опитвам да разбера дали бебето е отпред… или отзад.”
Втората снимка от публикацията й я показва в профил, където виждаме както наедрялото й коремче, така и еднакво заоблените й задни части. Много от коментиралите публикацията й благодариха за хумора и откровеността.
Три дни по-рано съпругът й публикува поредица от постове, на които го виждаме с малката Олимпия по време на ваканция във Франция. Твърде вероятно е семейството да е предприело европейско пътуване преди появата на четвъртия му член.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Супергрупата „Легендите“ представя първа обща песен на турне

Първата обща авторска песен на супергрупата „Легендите“ ще звучи на лятното им турне 2023. Парчето е със заглавие „Легенда за любовта“ и като стил обединява по нещо характерно от четирите БГ групи, от които идват членовете на формацията. Идеята идва от Димитър Кърнев. „Смятам, че освен старите хитове и любими […]

Subscribe US Now