Защо дъщерята на Рийз Уидърспуун прекара Нова година в спешното

Когато чуем името Ейва Филип може и да не се сетим веднага за кого става въпрос. Видим ли я на снимка обаче, просто няма как да не я разпознаем. Тя и майка ѝ си приличат толкова много, сякаш по-скоро са близначки.
Говорим за актрисата Рийз Уидърспуун и дъщеря ѝ Ейва Филип. И докато досега всички ги свързват най-вече с приликата им във външния вид, то за Ейва Филип и случката от новогодишната ѝ нощ вероятно предстои да се говори даже повече.
Самата Ейва сподели с пост в Instagram как е прекарала Нова година. Доста нетипично, според нас, но разбираме, че на всеки може да му се случи. Тя качи снимка, с която издава, че е прекарала нощта на 31-ви декември срещу 1-ви януари в спешното отделение, тъй като ѝ се е наложило да лекува контузия.
“Започвам новата година с гръм и трясък… е, по-скоро с пукане… в глезена ми”, пише 23-годишната Ейва като описание в поста си. По-нататък уточнява, че е получила контузията след опит да направи голям скок, докато е била на токчета.
Дъщерята на Рийз Уидърспуун явно доста е скучала в спешното. За да се разнообрази обаче е решила да предизвика последователите си да споделят с нея новогодишните си обещания. Самата Ейва първа дава пример като признава, че си обещава да бъде по-нежна към тялото си, пише E! News.
В коментарите на поста последователите ѝ също така ѝ отправят пожелания за бързо възстановяване след контузията. “Надявам се, че си добре. Изпращам много любов”, пише известният фризьор Кори Арън Скот.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мартин Иванов или Черният рицар от "Голямото преследване": Знанията за мен за култ!

В първия работен ден от новата година ви срещаме с един човек, за когото знанията са начин на живот – Мартин Иванов. И не само това – поглеждаме отблизо през очите на Черния рицар – образ, който той представя повече от убедително в “Голямото преследване”.   За Мартин най-голямата сила на света е […]