Мис България проговори за ареста си в Дубай и как е завъртяла главата на тамошен милионер

Миналата седмица, докато Мис България 2020 Венцислава Тафкова бе в Дубай, плъзна слух, че е била арестувана заради неприлично облекло по време на сафари в пустинята.

Избраната за най-красива българка през 2020 година без свян е потъпкала законите на арабската държава, разголвайки се неприлично по време на сафари в пустинята Гоби. 
 

 „За пръв път бях на сафари, качих се и на камила, беше много забавно. Впечатлена съм, че хората там не се делят на бедни и богати“, добави миската. Тя отрече да е била арестувана в Дубай. Дори напротив – красавицата заяви, че е видяла само добро отношение в арабската държава, където всички са й се радвали, а за рождения й ден й подарили торта.
„Дори забележка не са ми направили. А и не съм била гола – бях с бански и риза“, заяви пред „Телеграф“ родната миска. Тя разкри, че се е запознала с дубайски милионер, който се прекланял пред чара й. Какво се е случило след това обаче, историята мълчи./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голямата промяна на Анджелина Джоли

В последните години Анджелина Джоли посвети много по-голяма част от времето си на работата си с неправителствени организации, отколкото на киното. Една от основните й дейности беше свързана в тази сфера беше свързана с ролята й в ООН. 47-годишната актриса е посланик на организацията повече от 20 години, като по […]

Subscribe US Now