Изплюл ли се е Хари Стайлс върху Крис Пайн

От няколко седмици се носят най-различни слухове за раздор между Оливия Уайлд и Флорънс Пю. И всичко това преди премиерата на “Не се тревожи, скъпа” (Don’t Worry Darling).
Филмът направи официалната си премиера на филмовия фестивал във Венеция, като звездите, разбира се, се появиха на червения килим. От Пю и Уайлд до Хари Стайлс и Крис Пайн.
Продължи обаче да прави впечатление леко дистанцираното поведение между актрисата и режисьорката. По време на цялата премиера двете страняха една от друга и избягваха контакт очи в очи. Но никой нищо не казва (не и официално) какво точно се случва.
На премиерата обаче се заформи нова драма. В социалните мрежи бе разпространено видео, на което се вижда как Оливия Уайлд и Крис Пайн са седнали един до друг и ръкопляскат на приближаващия към мястото си Хари Стайлс.
Но точно преди изпълнителят да заеме мястото си до Пайн, се случват странни неща, които някои хора тълкуват по определен начин. А именно, че Стайлс се е изплюл върху актьора. И колкото и ситуацията да изглежда наистина странно, не е каквото си мислят всички.
Според People, говорител на Крис Пайн е отрекъл да се е случвало подобно нещо, наричайки го нелепо. Твърди също така, че няма нищо друго освен уважение между двамата и всичко това е изфабрикувано.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Драстичната промяна в Джейсън Момоа

Джейсън Момоа изуми феновете си с нова визия, която освен изключително дръзка и съвсем неочаквана, е в името и на голяма кауза. Актьорът отряза дългата си коса, но не като поредната звездна прищявка или провокация. Смелото му решение всъщност е подплатено със смисъл и кауза. Което, разбира се, не му попречи […]

Subscribe US Now