Сръбската звезда, която заряза Nike за сметка на китайци

През последните няколко години Никола Йокич доказва не само, че белите могат да скачат, но и че един сърбин може да бъде избран за най-добър играч в NBA.
Йокич не само стана шампион на NBA, но и спечели приза за най-полезен играч цели два пъти и то преди още да спечели най-ценното в Лигата на извънземните – титлата.
Въпреки всичките тези успехи и доминацията му паркета, а феновете в Америка все още отказват да го наредят сред най-добрите в тази игра като цяло. Нещо, което много напомня на един негов сънародник – Новак Джокович.
През последните осем години Никола Йокич имаше подписан договор с Nike и носеше техните обувки по време на мачове, но това ще се промени. Сърбинът е решил да замени спортния гигант, но не с някой от конкурените като adidas или Puma например.
Йокич е новото лице на китайския бранд 361 Degrees. Това стана ясно след като в мача срещу Торонто Раптърс баскетболистът излезе на паркета с модела Big3 Future CQT на 361, а не с Nike.
Журналистът Ник ДеПаула потвърди в X (преди Twitter), че Никола Йокич е подписал договор с китайския бранд за няколко години и по този начин се присъединява към съотборника си Арън Гордън, който също е тяхно лице, пише Complex.
Към момента не са известни детайли около договора на сърбина, но повечето коментари в социалните мрежи са положителни, защото хората смятат, че Nike не са направили нищо по-специално за Никола Йокич през последните години.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко много прилича на майка си Блейк Лайвли

Блейк Лайвли и майка ѝ позираха за сладко селфи, като показаха не само очарователните си бижута Tiffany, но и зашеметяващата си прилика. 36-годишната актриса използва профила си в Instagram, за да сподели рядка снимка със 76-годишната си майка Илейн Лайвли. На кадъра русите дами са се сгушили, демонстрирайки бижута от Tiffany & Co. […]

Subscribe US Now