Ревнува ли Жизел Бюндхен от предполагаемия романс между Том Брейди и Ирина Шейк

Въпреки че Жизел Бюндхен и Том Брейди вече са официално разделени, феновете винаги спекулират за предполагаема ревност, когато ги видят в компанията на някой друг. И се започват догадките и предположенията.
Всъщност, в последните месеци имаше немалко поводи за догадки. Името на Том Брейди бе замесено с известни личности като Ким Кардашия и Рийз Уидърспун. А наскоро пък се заговори за предполагаема връзка между спортиста и супермодела Ирина Шейк, след като бяха забелязани да прекарват времето си заедно в Лос Анджелис.
И почитателите на Жизел Бюндхен веднага се запитаха как тя е реагирала на новината. Още повече, че Бюндхен и Шейк се познават лично, макар и професионално.
Оказва се обаче, Бюндхен няма проблем с новите любовни трепети на бившия си съпруг и баща на децата ѝ. Или поне така твърди близък до нея човек, според който тя дори не се притеснява от предполагаема нова връзка. “Защо да не се радва за Том? Тя се разведе с него. Полезно е за нейната свобода, че той продължава напред”, каза източникът пред TMZ. И допълва, че Бюндхен и Шейк са в приятелски отношения, но не и близки.
Друг източник сподели на People, че Бюндхен “живее живота си”, но и, че неведнъж е казвала, че “просто иска Том да бъде щастлив”.
В момента Жизел е в родната си Бразилия, където преди дни отпразнува 43-я си рожден ден. Тя отбеляза личния си празник скромно, в компанията на своята сестра близначка и двете им дъщери, припомня Hola.
През март Бюндхен разкри чувствата и живота си след спорния развод. Тя сподели мислите си за първи път, разкривайки, че е готова да “разпери крилата си и да полети”, след като е преживяла “смъртта на мечтата си”, визирайки провалената си връзка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голямата победа на Кевин Спейси

От доста години насам Холивуд е особено чувствителен на тема сексуално насилие. И това нямаше да е така, ако обвиненията в сексуален тормоз не ставаха все повече и повече. А сред обвинените попадат едни от най-известните актьори. Кевин Спейси също е сред тях. Скандалното му поведение дори му коства работата […]

Subscribe US Now