Мъжът на Силвия Кацарова си намери друга

Милчо Кацаров – първият мъж на Силвия Кацарова и баща на нейната дъщеря Теди, най-после е срещнал нова жена.

11 години след техния труден развод, иницииран от певицата, композиторът е отворил сърцето си за любов. Елзетката обаче по никакъв начин не ревнувала, а тъкмо обратното. Приветствала новата половинка на бившия си, общувала свободно с нея и се радвала, че Кацаров е успял да продължи напред, пише news2.bg.
„И при него се появи нова жена. Много естествено и истински се разделихме. Продължаваме да сме приятели. Разбирам се и с жена му. Теди е постоянно при тях. Все пак сме живели заедно, създадохме дом, студио, имаме прекрасна дъщеря, защо трябва да бъдем врагове.

Много често хората, преминавайки през любовта, стигат до финала на най-грозните чувства. Не бива така. Животът е толкова кратък… Когато не нараняваш, ти не искаш да бъдеш наранен. Нали затова Господ ни е дал разум и се различаваме от животните, те дори понякога са по-добри и мили от нас, хората. Малко духовност трябва“, казва Силвия, която е щастливо омъжена за втория си съпруг – по-младия от нея милионер, бизнесмен и дипломат Любомир Димитров.
Макар певицата и композиторът Милчо Кацаров дълги години да изглеждали като перфектното семейство и в естрадната гилдия открито да им завиждали за щастливия брак, се оказало, че зад фасадата на идеалния им живот се криели лъжи и изневери.
Милчо също имал извънбрачна авантюра и не било съвсем вярно, че Кацарова първа е напуснала семейното гнездо. Разводът им бил тежък, най-трудно го изживяла дъщеря им Теди, но им трябвало съвсем малко време, за да изгладят отново отношенията си и да останат приятели.
В момента бившите съпрузи, които в миналото бяха заедно част от популярната група LZ, са свързани чрез звукозаписното си студио „Силвия Мюзик“, в което са съдружници. И покрай работата, а и покрай новите радости в живота им, дори обядвали семейно поне по 2 пъти седмично, без ревност от новите им половинки.
От няколко месеца насам Силвия и Милчо са в еуфория от своя нов кандидат-зет. Дъщеря им Теди залюби русокос и богат чех през миналото лято във Варна. Любовта им пламнала от пръв поглед и в момента двамата имат връзка от разстояние, но съвсем скоро Ян щял да се премести да живее с нея в София./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

На гости в дома на Уини Харлоу

Уини Харлоу e първият модел в света с витилиго и като такъв е свикнала да разбива стереотипи. През 2014 г. попада на модния подиум за първи път, като досега е дефилирала и участвала в реклами за десетки световноизвестни марки. Освен това си сътрудничи с Puma за колекция от спортни облекла, […]

Subscribe US Now