Калните забавления на Никол

Напоследък Никол Шерцингер може и да не ни изненадва и радва с нова музика, но пък се старае редовно да ни прави част от екзотичните си почивки.
А те, освен екзотични, са и много секси, но това не е някаква изненада. За последно преди месец ни събра очите с един шпагат във водата (и още няколко снимки по бански, разбира се).
А който си е помислил, че секси почивките са приключили, трябва да се засрами от себе си, защото не са. От последните постове на Никол в Instagram разбираме, че тя отново събира тен, но този път на Ибиса.
Лодките са любимо място за разтуха на изпълнителката и за това не се изненадваме, че отново се радва на природата от плавателен съд. И в компанията на Том Евънс, разбира се.
На друга снимка виждаме, че Никол Шерцингер е решила да се отбие и до друг близък на Ибиса остров – Форментера. Където е намерила идеалното място, за да се омаже цялата в кал. Предполагаме, че тя не е каква да е, а лечебна. Но и да не е пак сме доволни от видяното.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Първият път на Уилям и Кейт

На сватбата на десетилетието преди няколко години принц Уилям се ожени за своята приятелка от университета Кейт Мидълтън пред глобална телевизионна аудитория от над 60 милиона души. Със своето “да” двойката станаха херцог и херцогиня на Кеймбридж – и 10 години по-късно вече са горди родители на три деца. Макар че на малцина […]