Шок: Мария осъмна с премазани пръсти, а, Мирослав… СНИМКИ

Тези дни в мрежата се появи снимка на фолкпевицата Мария, която не за първи път нагорещява страстите във виртуалното пространство, но този път не толкова заради сексапилната си визия, колкото за превързаната й ръка.

Вниманието на хората, разбира се, бе фокусирано върху несъответствието във визията на Мария – докато изглежда толкова слаба, с тесни слаби рамена, които аха да се счупят, то пръстите й – особено тези на дясната ръка, са подути като кебапчета и някак “къдрави”.
Щерката на Мария заби наследник на богат строител

“Как е възможно това, освен по два начина – единият е отново да е избухнал скандал между Мария и Миро Дзвера, като последният й е стоварил нещо тежко върху пръстите. А вторият – чалга звездата така да е пресолила манджата с фотошопа, че да си ги е “накъдрила” сама”, предполагат феновете на Мария в мрежата.
Каквато и да е истината в случая, превързаната ръка на Мария е непоклатим факт – а феновете й се надяват повече никога да не виждат любимката си в такова състояние./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ползите за жените от мастурбацията по време на цикъл

По време на менструация жените често се разсейват с гледане на филми и сериали, четене и други подобни статични занимания. И докато през този период повечето дами предпочитат да се въздържат от секс и мастурбиране, то се оказва, че изобщо няма причина да се лишават от нито от двете физически […]

Subscribe US Now