Каква ще е съдбата на крадеца на кучетата на Лейди Гага

Лейди Гага едва ли ще забрави датата 24 февруари 2021 г. Причината: разиграва се истински екшън, включващ нападение, кражба и опит за убийство. В него два (любимите) от трите ѝ булдога са откраднати, а Райън Фишър – човекът, който ги разхожда – прострелян. За щастие кучетата бяха върнати, а предполагаемите извършители задържани. А днес, година и пет месеца по-късно казусът има и своето развитие.
Според властите в Лос Анджелис един от арестуваните за инцидента е осъден на четири години затвор.
20-годишният Джейлин Уайт не оспорва обвинението за грабеж и признава, че член на групата е бил въоръжен по време на случката, посочва Грег Рислинг, говорител на окръжната прокуратура.
Другите обвинения и твърдения (сред които опит за убийство), повдигнати срещу Уайт, са отхвърлени, пише CNN.
Във видеоматериал се вижда как най-малко двама мъже изкачат от кола и се приближават към Райън Фишер, който разхожда трите френски булдога на звездата. Следва физическа саморазправа, като единият от нападателите вади пистолет и прострелва служителя на Лейди Гага в гърдите, след което бяга с две от кучетата. Фишер е сериозно ранен, но оцелява след нападението. Само два дни по-късно домашните любимци на Лейди Гага са върнати.
Тя самата беше обявила награда от 500 000 долара за този, който намери и върне отвлечените Коджи и Густав.
Уайт и още четирима са арестувани във връзка със стрелбата и грабежа. Единият от тях Джеймс Джексън беше освободен по погрешка от полицейския арест през април заради “техническа грешка”. По-късно той отново е задържан по обвинения в опит за убийство. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Неочаквана промяна за Деми Ловато

Че не се определя нито като мъж, нито като жена, Деми Ловато заяви едва преди малко повече от година. Тогава пожела за нея местоименията, които се използват, да бъдат те/тях. А решението си призна, че е взела след “много индивидуална терапевтична работа и размисъл”. Сега обаче изглежда, отново е имала […]