Алекс Богданска показа новия си и на… гей сватба СНИМКИ

Откакто се разведе с Дани Петканов, Алекс Богданска мина през всякакви емоционални състояния, но към днешна дата изглежда вече е щастлива и доволна от живота.

Поредното потвърждение идва от обичайното място – профила й в социалните мрежи, където тя споделя всичко. Наскоро моделката показа в чия компания вече се усмихва, а ето, че новия мъж в живота й се появи до нея и на скорошна гей сватба.
Пак закопчаха Алекс Богданска, но този път тя показа… СНИМКИ

Събитието, което красавицата афишира в профила си, се е случило в Лондон. А името на мъжа до Алекс Богданска е Иван Стоименов. Той е мениджър в скъп хотел и няколко заведения в английската столица и като нищо, докато е помагал за работните ангажименти на Богданска, да е завързал и романтична връзка с нея, пише “Уикенд”.
Алекс Богданска пак получи щедър подарък, този път… ВИДЕО
Както вече стана ясно, двамата се снимаха заедно още през октомври – пред управлявания от него хотел и няма как да отречем, че изглеждат много щастливи един до друг./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Легендарен наш тв водещ закъса, не е за вярване какво му дойде до главата

Няма как да не си спомните за Камен Воденичаров – емблематичният тв водещ и съосновател на хитовите продукции на 90-те “Ку-ку” и “Каналето”. Към днешна дата той вече живее доста по-скромен начин на живот, отколкото преди години. Наскоро тв водещият е бил забелязан да паркира колата си на частен паркинг в […]

Subscribe US Now