Провокацията на Сам Смит, за която всички говорят

Свикнали сме на какви ли не провокации от страна на Сам Смит. Особено през последните няколко години. Дали с песните си, дали с видеоклиповете към тях.
Но Смит не се ограничава само до музиката, когато иска да провокира и да привлече интереса към себе си. Изпълнителят излезе на модния подиум по време на Седмицата на модата в Париж.
Той бе част от моделите, които представиха новата колекция на Vivienne Westwood във френската столица, и определено бе запомнящо се.
Той се появи на обувки с доста висока платформа и червено-черни чорапи до коленете. Горната част на тоалета му обаче бе по-интересна и предизвикателна, защото разкриваше по-загадъчен начин задните части на Сам Смит, пише Metro.co.uk.
Визията му се допълваше от светлозелено боди и миниатюрни панталони с висока талия, които не успяваха да покрият достатъчно добре задните му части. Освен това, Смит използваше дълга дървена пръчка, използвайки я за подпиране.
Втората поява на Смит на подиума бе в далеч по-обрана визия с дълга черна рокля с множество прорези и накъсвания по нея.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ясна е причината за смъртта на съпруга на лейди Габриела

Точно преди седмица Бъкингамският дворец сподели новината за смъртта на Томас Кингстън, съпруг на лейди Габриела Уиндзор, която е дъщеря на принц Майкъл от Кент и втора братовчедка на крал Чарлз Трети. 45-годишният Кингстън е открит безжизнен в дома на родителите си в Глостършир на 25 февруари. Тогава полицията заяви, […]

Subscribe US Now