Няма почивка за Кейт Мидълтън

На 19 март тази година във Великобритания отбелязаха Деня на майката. Както можеше и да се очаква, специална публикация по този повод направиха и принцът, и принцесата на Уелс в официалния си профил в Instagram.
След като в края на миналата седмица Кейт и Уилям отбелязаха Деня на свети Патрик, дойде ред на следващия празник. Нов портрет на Мидълтън заедно с трите им деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, отбеляза празника.
На него виждаме принцесата й децата й на дърво в двора на двореца Сандрингам, очевидно снимани по по-топло време. И четиримата са облечени неформално, като Кейт носи дънки и кецове, а малките са по шорти и маратонки.
Неформалният външен вид стана традиция в специално правените от фотограф снимки на семейство Уелс в последните месеци, отбелязват от Vogue. И допълват, че новите снимки изглеждат част от сесията, направена за коледната картичка на семейството на Кейт и Уилям.
Междувременно крал Чарлз също отбеляза Деня на майката. “За всички майки по света, както и за онези, на които майка им им липсва – мислим за вас и ви желаем хубав Ден на майката”, пише към снимка, на която виждаме младата кралица Елизабет с Чарлз като невръстно дете.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Готови ли са Брад Пит и Инес де Рамон за следващата стъпка

Връзката на Брад Пит и Инес де Рамон се задълбочава. И въпреки че двамата все по-често са засичани да прекарват времето си заедно и то в различни части на света, много от феновете им продължават да се чудят дали дизайнерката на бижута вече се е срещала с шестте деца на […]