Елисавета от “Ергенът” се показа без грим и смая всички СНИМКА

Едва ли има зрител, който да не помни скандалната Елисавета от последния сезон на “”Ергенът”. Тя бе определено като най-отрицателният герой на формата и успя да ядоса дори Евгени, който я изхвърли от шоуто. 

Елисавета си навлече гнева на зрителите покрай хапливите коментари за пълничката Пам. Отделно и дружбата й Габи се оказа не добър ход за предаването. 

Самата тя получи много критика относно външния си вид. Наричаха я травестит, а годините й бяха подложени на съмнение. Но тя реши да се покаже в натурален вид, без никакъв грим и да докаже на всички хейтъри, че е хубава жена. 
Елисавета се пусна без макиаж в социалните мрежи. Кадърът е направен на излизане от банята и много нейни последователи заключиха, че без грим изглежда много по-хубава и млада./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Певицата Ариа се съблече на участие ВИДЕО

Поп-фолк фурията Ариа успява да провокира на всяко свое участие. Скандалната певица този път реши да се разсъблече пред пълна дискотека в Приморско. Това стана ясно от видео, което самата тя качи в профила си в TikTok.  Бившата на футболиста Георги Йомов захвърли блузата си докато изпълняваше хитово парче на […]

Subscribe US Now