Бейби бум в чалгата! Още една известна певица изду корема СНИМКА

Задава се нов бейби бум в попфолка. След като през февруари Емилия стана майка за трети път, а преди броени дни Джена се сдоби с втора рожба, тази година семейството на лекия жанр ще набъбне значително много. 

Вече ви информирахме за още две бременни певици – младата надежда на “Пайнер” Палома и по-актуалната й колежка Яница. А сега наш репортер разбра и за друга чалга звезда, която е издула корема. 
Навръх Великден певицата Мира разкри, че е в очакване на първото си дете. Тя сподели за радостното събитие в личния си живот, определяйки го като своя приказка.
 

Хитовата изпълнителка пусна емоционален статус в социалната мрежа, разказвайки за това как е открила мъжа на своя живот и за очакваната първа рожба.
„Повече от 20 години с песните си се стремях да разказвам истории, да усмихвам и да веселя. Дойде ред и на моята приказка. От първо лице. Такава, каквато е наистина… В нея водеща отново е музиката. Именно тя ни събра, когато най-малко очаквахме. С първия поглед, с първия допир, усетих, че той е моята любов, моята сила, моята опора, онова, което винаги съм искала в живота си.
И ето ни днес, в очакване на нашата първа рожба. Момченцето, което ще олицетвори любовта, която си мислех, че съществува само в приказките. На този Великден, в който избрах да споделя щастието си, желая на всички да бъдете здрави, благословени и да откриете човека, който ще ви покаже смисъла!“, написа тя./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Рачков и Анита се награбиха! Комикът пусна тяхна интимна СНИМКА

Димитър Рачков използва почивната седмица от “Като две капки вода”, за да заведе любимата си на почивка. Двамата се спряха на най-комерсиалното място за пътуване, а именно Дубай.  Първите снимки на Рачков бяха без Анита и това породи слухове, че любовта им е приключила без време. Уви, той реши да […]

Subscribe US Now