Джулиана Гани закъса с парите, продава си…

Силиконката Джулиана Гани изглежда е скъсала джоба и е принудена да разпродава покъщнината си. Това стана ясно от нейно стори в Инстаграм, където с многото си последователи се надява да намери потенциални купувачи на нейните вещи. 

Не е ясна причината, поради която Малката Джулка иска да се раздели с любими вещи. Това породи съмнения, че бременната силиконка е закъсала за пари и търси лесен начин да припечели някой друг лев. 

Тя е пуснала в продажба диван, фотьойл и холна маса на символични цени, които не обяви в сторито си. Уви, оказа се, че не е закъсала с парите, а по-скоро изхвърля старите вещи, които ще замени с нови преди появата на бебето. 
Все пак тя получи хейт в мрежата, че е решила да продава стари вещи, вместо да ги подари на нуждаещо се семейство. Сигурни сме, че съвсем скоро Джулка ще се похвали с ремонта и ще покаже каква стая е направила на бебето./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Гръмна бахурът на Аксения във "Фермата"

Малка битова трагедия се разигра във “Фермата”. Бахурът гръмна! Драмата съсипа настроението на риалити героите, но най-силно разстрои Аксения, която се измъчи да направи перфектното домашно мезе. “Искам да легна и да си поплача!“, тръшна се домакинята от Поморие след шумния провал. Панирани тестиси и варени лимфни възли станаха хит […]