Гръмна бахурът на Аксения във “Фермата”

Малка битова трагедия се разигра във “Фермата”. Бахурът гръмна! Драмата съсипа настроението на риалити героите, но най-силно разстрои Аксения, която се измъчи да направи перфектното домашно мезе.

“Искам да легна и да си поплача!“, тръшна се домакинята от Поморие след шумния провал.
Панирани тестиси и варени лимфни възли станаха хит във “Фермата” СНИМКИ

Часове наред Аксения ентусиазирано мелеше кървави карантии и старателно ги тъпчеше в черва. „Не знам колко дебел и дълъг трябва да е един бахур. Аз го правя толкова дебел и дълъг, колкото искам! Става огромен!“, похвали се тя, без да подозира какво я очаква.
Царицата на сиренето аут от “Фермата” СНИМКИ
След като напълни червата, красавицата трябваше да ги свари на бавен огън, но за минути се разсея, казанът заклокочи, бахурът се поду и гръмна на парчета. „Толкова много усилия положих, за да го направя! Мислех, че няма какво да се обърка, но огънят се засили и всичко стана на кайма!“, проплака Аксения, докато наблюдаваше останките от творението си.
Заради нейния провал отборът й „Стари герои“ може да бъде ощетен в оценката на седмичните задачи, а конкурентният „Нови надежди“ да получи предимство./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Шокираща СНИМКА на голия и мокър Константин във ваната втрещи всички

Напоследък много популярни личности решиха да трупат лайкове и последователи със снимки от ваната. Определено голата плът е нещото, което помага в такива моменти на забрава от страна на медии и почитатели.  Само за седмица с такива кадри се похвалиха фолкпевицата Райна, поп иконата Михаела Филева и тв водещата Мария […]

Subscribe US Now