Завръщането на Катрин Хейгъл, което не очаквахме

Катрин Хейгъл определено не остана незабелязана на наградите Еми. 45-годишната актриса пристигна на звездното шоу на 15 януари в красива червена рокля и с ярко червено червило. Катрин носеше сребърна огърлица, която пасваше на цвета на чантата й. Тя беше с къса руса прическа, докато позира на червения килим, където демонстрира пълния си блясък.
Катрин се събра с бившите си колеги от екипа на “Анатомията на Грей”, а именно Джъстин Чембърс, Елън Помпео, Джеймс Пикенс младши и Чандра Уилсън, за да връчат една от наградите.
Катрин изигра ролята на д-р Изи Стивънс през първите шест сезона на хитовата програма на ABC, която й спечели награда Еми за поддържаща актриса в драматичен сериал през 2007 г. Тя напусна сериала три години по-късно – през 2010 г., но не и преди да може да се окаже в центъра на задкулисната драма.
Спорът започна през 2008 г., когато Катрин оттегли името си от разглеждането на Еми, което предизвика драма между нея и създателя на шоуто Шонда Раймс. “Не чувствах, че ми е даден материал този сезон, за да оправдая номинация за Еми, и в опит да запазя целостта на организацията на академията, оттеглих името си от спорове”, каза тя тогава. “Освен това не исках потенциално да отнема възможност на актриса, която е имала възможност да блесне и да се докаже”, допълни актрисата.
Съвсем наскоро Катрин говори за напускането си от “Анатомията на Грей”, когато се събра отново с Елън Помпео в рубриката Actors on Actors на Variety през юни 2023 г. “Бях стигнала до краен предел в главата си, в червата си, в ума си, в живота си. Просто вибрирах при твърде високо ниво на тревожност”, каза майката на три деца.

“За мен всичко е малко объркано и ми отне години да се науча как да се справям с това, да го овладея. Дори не мога да кажа, че съм го овладяла, но дори да знам как да работя върху това безпокойство и страх, а стресът си е стрес. И ако оставите стреса твърде дълго, неуправляван и неразрешен, това може да бъде изтощително.”
Повече от десет години след като напусна едно хитово шоу, Катрин постигна успех в друго. Тя участва със Сара Чок в драмата на Netflix – Firefly Lane която приключи през април 2023 г. след два сезона. Катрин изигра Тъли Харт, известния водещ на дневно токшоу, познато като The Girlfriend Hour.
Що се отнася до личния ѝ живот, Катрин Хейгъл и певецът Джош Кели се срещат за първи път през 2005 г., когато тя участва в музикалния клип към песента му “Only You”. Любовта между двамата пламва бързо и през 2007 г. те вече са женени. Двамата имат три деца – дъщерите Нали (15 г.) и Адалаида (11 г.) и син Джошуа (6 г.).
През 2010 г., след като Хейгъл се отказва от участието си в сериала “Анатомията на Грей”, двойката се премества в щата Юта, където живее и до днес, припомнят от People.
През септември 2023 г. Хейгъл говори за решението си да напусне Холивуд със семейството си – по време на участие в Today с Hoda & Jenna.
“Мисля, че някои хора са хора са привързани към планината, а други към морето и плажа”, казва тя тогава. “Аз съм определено съм от първите. Сред природата се чувствам най-добре. И когато започнах да печеля достатъчно пари, открих Юта, като идеалното място, на което искам да живея. Вече имаме собствена къща тук и това е нашият дом.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ребел Уилсън и килограмите - борбата продължава

2023 г. е била наистина натоварена за Ребел Уилсън. В последните месеци актрисата е трябвало да съчетава майчинството с работата по мемоарната си книга Rebel Rising, както и снимането на един филм и режисирането на друг. “Благодаря на 2023 г., че ми показа, че дори с бебе, дори с много […]

Subscribe US Now