Диана Димитрова за насилника си Вергов: Целува се талантливо, със страхотни впечатления съм   

Битата актриса Диана Димитрова взриви публичното пространство с разказа си как преди 5 години е била брутално насилена от известен актьор по време на снимки на сериал, в който и двамата участваха. 

Преди Нова година актрисата е дала показания в СДВР и е посочила името на Юлиан Вергов като насилник и тепърва ще се води разследване, за да се установи истинността на нейните думи и тогава ще се реши дали известният актьор ще влезе в затвора. 
Попаднахме на интервю на актрисата отпреди няколко години, в което надълго и нашироко говори за Вергов, партньорството им в сериала и колко хубаво се целува той. 

По нейните думи тя е била пребита през 2017 година. В свое интервю пред списание EVA година (бр.1, 2018 г.) след инцидента д-р Огнянова от „Откраднат живот” сипе суперлативи за Вергов:
– Как се целува Юлиан Вергов?
– (Диана ме поглежда с изненада.)
– Исках да те изненадам, за да не премисляш отговора си.
– (смях) Целува се… талантливо. Със страхотни впечатления съм от него като актьор, но не го познавам като човек. Възхитена съм от всичките си колеги, които са стопроцентови професионалисти. И искам отново да благодаря на Евтим, който е изключително честен в работата си с хората.
Трети месец държавата се чуди какво се е случило между Димитрова и Вергов
Тук идват съмненията. Мнозина се питат какво е променило отношението на Диана към насилника ѝ, та пет години по-късно да разкаже за инцидента и да подлуди цялата държава, при положение, че година след случая с боя го възхвалява в интервю.
От признанието ѝ пред списанието става ясно, че тя още не е познавала Вергов добре като човек, а в неотдавнашните ѝ разкрития пред Би Ти Ви тя намекна, че е имала любовна авантюра с бияча си.
Това разминаване буди съмнение доколко откровена е Диана и спестява ли важни факти, за да се изясни истината около скандалния случай.
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Вулгарният танц на Никол Шерцингер, който феновете ѝ осъждат

От профила в Instagram на Никол Шерцингер научихме, че беше решила да прекара коледните празници в компанията на най-близките си у дома – Хаваи. От качените снимки разбрахме, че е посрещнала изгрева на Коледа на висока скала, от която гледката е наистина изумителна, както и че е била в компанията […]

Subscribe US Now