Стряскащият външен вид на Джесика Симпсън

Все по-често звезди, популярни личности или онлайн инфлуенсъри разкриват пороците, с които са се преборили, за да дадат кураж на останалите хора да се справят със своите. Един такъв пример е Джесика Симпсън.
43-годишната певица и бизнесдама разкри преди две години, че от 2017 г. не е близвала алкохол. Певицата обаче реши да си пропомни тези тежки времена, докато се е борила с алкохолизма, като споделия своя “неузнаваема” снимка, направена преди шест години – точно преди звездата да вземе решение, че повече няма да пие.
Блондинката публикува стряскащия кадър в стори в Instagram, показвайки на своите последователи колко зле е изглеждала, а и колко видимо потисната се е чувствала тогава.
43-годишната изпълнителка на хита “Take My Breath Away” сподели снимката, на която е без грим, доста по-пълна и видимо подпухнала, придружена с текста: “Преди 6 години”.
На въпросния кадър Джесика Симпсън изобщо не прилича на себе си. Неотдавна певицта и актриса сподели, че е водила истинска битка със самата себе си, за да си върне светлината в живота и да победи вътрешния мрак. Тя призна, че се е борела за своето самоуважение с пронизваща яснота.
“За да го направя, трябваше да спра да пия алкохол, защото той караше ума и сърцето ми да кръжат в една и съща посока и, честно казано, бях изтощена. Исках да почувствам болката, за да мога да я нося като почетен знак. Исках да живея като лидер и да прекъсна този порочен цикъл, за да продължа напред – никога да не поглеждам назад със съжаление и угризения за избор, който съм направила и бих направила през останалото време тук в този красив свят.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко влюбени все още са Марк Антъни и Надя Ферейра

Любовта между Марк Антъни и Надя Ферейра изглежда става все по-дълбока с всеки изминал ден. Историята им започва през 2022 г. и бързо прераства в страстна връзка, която води до годеж само няколко месеца след като оповестяват връзката си публично. Сега двамата са щастливо женени и горди родители на прекрасен […]

Subscribe US Now