Елена Паришева се завърна, разкри нещо много интимно и последва… СНИМКА

Както ви информирахме още вчера, поп фолк звездата от близкото минало Елена Паришева, която загърби музиката, за да се отдаде на личния си живот и семейното щастие, се завърна и то как.

Блондинката, която е съпруа на футболиста на ПФК “Левски” Ивелин Попов, направи доста сериозна крачка към това отново да приковава публичното внимание, както го е правила и преди години.
Доскоро Паришева живееше в Русия, от близо 10 години, но сега отново е на родна земя, защото мъжът й има договор с футболния гранд. Дали скоро и самата Елена Паришева няма да се похвали с нов договор обаче.

Близки до изпълнителката издават, че в момента тя е сериозно изкушавана от професионални предложения – включително подписване на нов договор с музикални компании, за да продължи кариерата си от там, откъдето я спря преди години.
Припомняме, че кариерата на Елена Паришева тръгва стремглаво нагоре, когато подписва договор с “Пайнер” през 2005 г., година по-късно издава и дебютния си албум “Пристрастена”. Славата и расте и тя бързо се превръща в любимка на мнозина поп фолк фенове. В името на семейството си обаче, блондинката решава да изостави музиката и да се грижи само за домашния уют.
Дали сега, когато голямата любов на Паришева – Ивелин Попов отново е България и семейството ще се задържи на родна земя, тя няма да се замисли сериозно за музикалната си кариера. Много скоро ще стане ясно./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мощен хейт заля новия "Ерген" Евгени Генчев, оказа се, че той... ВИДЕО

Втори сезон на “Ергенът” вече чука на вратата, особено след като вече стана ясно и кой ще влезе в ролята на най-желан тв ерген у нас в следващите месеци. Става дума за пианиста Евгени Генчев, който със сигурност е провокирал интересна на мнозина, но също така явно предизвика и не […]