Как изглежда днес актрисата, изиграла палавата Канди от “Двама мъже и половина”

Ейприл Боулби получава своя уникален шанс с играта си в комедийния сериал “Двама мъже и половина”. Тя е избрана за хитовата продукция още след първото прослушване и макар че се появява само в няколко епизода, участието ѝ е незабравимо, забърквайки се и с Чарли, и с Алън – двама от главните герои.
Да получиш роля в сериал като “Двама мъже и половина” без съмнение е нещо, което променя актьорската кариера завинаги. Точно това се случва с Ейприл, за която това е невероятен шанс да се утвърди в Холивуд.
Започва да работи с големи звезди като Чарли Шийн и Джон Крайър от съвсем млада възраст. И съвсем очаквано, е и разпитвана многократно за опита си с Шийн след неговото принудително напускане на сериала.
Актрисата разкрива, че поведението на актьора никога не е било проблематично на снимачната площадка, дори точно обратното. “Когато разговаряхме лично, той винаги беше спокоен и с характерното си чувство за хумор”, казва тя.
И продължава: “Шоуто беше в своя пик, когато станах част от него. Беше като една добре смазана машина, в която всички се разбираха чудесно.” Ейприл споделя това в откровено интервю, публикувано в YouTube.
Днес Ейприл е на 43 години. И все още е част от холивудския бизнес. След участието ѝ в “Двама мъже и половина”, тя се появява в “Теория за големия взрив”, а последното ѝ роля е в телевизионния сериал Doom Patrol – който излъчи своя четвърти сезон в началото на 2023 г.
Освен на кариерата, Боулби е отдадена и на сина си, който се ражда в края на 2022 г.
Ейприл Боулби често споделя свои снимки в Instagram, където има хиляди последователи. И благодарение на тях може да видим, че актрисата изглежда все още страхотно. Визията ѝ дори подчертано се подобрява с възрастта – както отбелязват от The Things.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Иван излетя от "Фермата" след унизителен разгром на Арената

Унизителна загуба на Арената с 0 на 15 преживя “Канатица” от “Елбетица” във “Фермата”, а един от силните играчите в разгромения червен отбор напусна завинаги риалитито. Срещу професорския син Иван гласуваха четирима от съотборниците му с мотива, че в тима са останали много малко жени и е време да си тръгне мъж. […]

Subscribe US Now