Какво символизира новата татуировка на Анджелина Джоли

Още преди масовата мода с татуировките да завладее света на известните и обикновените хора, Анджелина Джоли можеше да се похвали няколко. Безспорно най-впечатляващи са големите надписи на гърба й.
48-годишната актриса обаче не пропуска да допълва мастилената си колекция с нови рисунки. Една такава от миналата седмица предизвика доста спекулации. Популярният татуист от Ню Йорк Mr. K публикува снимка с дланите на Джоли.
Той стратегически беше прикрил новите татуировки, които се падаха от вътрешната страна на средните пръсти на двете й ръце. Последователите му в Instagram пък веднага започнаха да коментират, че предвид местоположението на татуировките, те вероятно са посветени на раздялата на Анджелина с Брад Пит.
Оказа се, че не са познали. Mr. K публикува и оригиналната снимка, като първо се извини на самата Анджелина Джоли за “спекулациите” и за стреса, който те може да са й причинили.
Що се отнася до татуировките на пръстите, те нямат нищо общо с Пит. Представляват минималистични рисунки на два кинжала – “нищо общо с религията”, уточнява татуистът. Защото за много хора рисунките напомнят кръстове.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гръм в рая: Мъжът на Преслава побесня заради Коцето СНИМКА

Преслава може и да си има сериозни неприятности заради усмивки и фриволно поведение с разни колеги, защото мъжът до нея не крие колко е ревнив. През годините Павел Лазаров се е забърквал в не една и две свади от ревност към изкусителната брюнетка, която му роди дете. Причина този път дава […]

Subscribe US Now