Фолк певица се похвали с нова кола от любовника си СНИМКА

Една от певиците на “Пайнер” се похвали с чисто нова придобивка. Нейният любовник се бръкнал дълбоко в джоба за скъпа кола, с която да изненада любимата си. 

Изпълнителката ще шпори пътищата на България с червен електрически автомобил. Появиха се много хора, които й даваха съвети да го продаде и да си купи кола на бензин или дизел, но тя ги попари с отговора си. 
“Новата ми кола. Благодаря ти, любов моя”, написа певицата Юнона в своя профил във Фейсбук. 
 

“Благодаря на всички за пожеланията! Не е толкова страшно да имаш електрическа кола. Даже е много приятно и просторно в нея. Опитваха се да ме разубедят. С едно зареждане минаваш цяла България. Станции има много, пътища няма все още”, категорична е едрогърдата чалга дива. 
Юнона има вече пораснала дъщеря от мъжа, който е настояща половинка на майката на певицата Мария. Изглежда най-накрая и Юнона е открила правилния за нея човек, който би дал всичко за нея./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Мила от "Сървайвър" си показа гърдите и отправи въпрос към последователите си СНИМКА 18+

Най-атрактивната участничка от “Сървайвър” Мила, която е и гадже на Сами Хосни от “Фермата”, разпали страстите със своя еротична снимка.  Блондинката влезе в шоуто с много силна стратегия, но не успя да се пребори да стигне до финала. Вероятно отпадането й се дължи и на уплаха след ухапването от отровна […]

Subscribe US Now