Зара от “Биг Брадър” заприлича на мъж, шокира мрежата с тези СНИМКИ

Помните ли какви изпълнения правеше Зара в “Биг Брадър” преди години? Именно с участието си в риалити формата Светлозара Димитрова, както е цялото й име, доби популярност. Ако я видите към днешна дата обаче, едва ли ще повярвате на очите си.

През годините брюнетката много се промени. Започна да спортува активно, извая супер фигура, но напоследък явно е попрекалила, защото направо не прилича на себе си.. Дори я бъркат с мъж, защото бая е загрубяла.
Брадърката Зара подлуди със сексапил след развода, вече е и с нов мъж СНИМКИ 18+

Една от големите любови на вече покойния Христо Сираков, живее от години зад граница, където се е отдала на фитнеса, а дали и колко е прекалила, оставяме на вас да прецените. И да, тялото й е все така изкусително, но лицето й изплаши мнозина.
Не е за вярване как изглежда вече брадърката Зара СНИМКИ
“Не можем да я познаем. Да, вярно е, че никога не е имала кукленска хубост, но беше къде-къде по-нежна и чаровна. Сега все едно някакво момче ме гледа от снимките й. Едва ли фитнесът е причината за това, освен ако не взима типично “мъжки” субстанции. Пък кой знае, може да е решила да минава от другия бряг”, пишат по-дръзките потребители в социалните мрежи.
Припомняме, че Зара беше омъжена за австралиец, но двамата отдавна се разведоха, а сега тя живее в Дубай./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Zara Watson (@zara_watson_)

Източник: blitz.bg
Next Post

Щедрото дарение на Джордж Клуни

През 2016 г. обичаната холивудска двойка Джордж и Амал Клуни основава фондация, която предоставя безплатна правна подкрепа на жертви на злоупотреба с власт, които са част от уязвими общности. Това са журналисти, жени и момичета, защитници на демокрацията, ЛГБТ+ хора, както и такива от малцинствата. Освен това за двамата съпрузи […]