Какво знаем за Лори Дел Санто – бившата жената на Ерик Клептън, загубила три деца

Лори Дел Санто е италианска актриса и модел. На 64 години днес, тя е популярна в родината си с успешната си кариера. В световен план обаче, е позната преди всичко като съпруга на музиканта Ерик Клептън, с когото губят сина си при нелепа злополука.
Лори е силна и смела жена, но и безкрайно огорчена заради големите трагедии в живота си. Освен смъртта на четиригодишния Конър, тя е преживяла и загубата на още две деца. Това сподели самата тя публично преди време в телевизионното предаването Italian Stories.
Актрисата се среща с Ерик Клептън още докато той е женен за първата си съпруга Пати Бойд. Връзката им е бурна и от нея се ражда малкия Конър. За съжаление, освен една голяма любов, Лори и Ерик споделят и неописуема болка. На 20 март 1991 г. синът им случайно пада от 53-ия етаж на небостъргач в Ню Йорк.
Следват тежки месеци на мъка и траур, в които Клептън написва една от най-красивите си песни: “Tears in Heaven”, посветена на Конър. А Лори споделя, че така и никога не успява да се възстанови след случилото се. Връзката между актрисата и музиканта не оцелява след трагедията. След десетгодишна връзка, пътищата им се разделят.
За съжаление смъртта на Конър не е единственият драматичен момент в живота на Лори Дел Санто. През 2018 г. синът ѝ Лорен, роден през 1999 г., слага край на живота си. Бащата на Лорен е германецът Денис Шалер, чиято самоличност Дел Санто разкрива едва през 2020 г.
Самият Лорен никога не е познавал баща си, който дори след смъртта на момчето така и не се свързва със семейството. Лори казва, че не таи обида затова и че е благодарна за подаръка, който е получила – радостта, че е имала този син.
Оказва се, че Лорен е страдал от заболяване, за което майка му не знаела – анхедония, психично разстройство, което води до откъсване от реалността. Именно заболяването го кара да отнеме живота си на 19-годишна възраст. Лори твърди, че нищо в поведението на сина ѝ не е подсказвало, че има проблем. Разкайва се, че не е разбрала какво изпитва той, а когато го е открила, вече е било твърде късно.
Актриса има и трета голяма загуба в началото на 90-те години. Тя ражда дете от тенисиста Ричард Крайчек, което обаче умира след само 15 дни заради тежка инфекция. “Никога не говоря за тази история” казва Дел Санто. “Останал е само един мой дълбок, личен спомен.”
Невероятната сила и смелост, които Лори Дел Санто показва всеки път, когато разказва за случилото се в живота ѝ, са наистина достойни за възхищение, пише Showbizz Daily. Въпреки всичко, тя решава да не се изгуби в мъката, а да се обърне към живота. “Животът е приключение, той е като да си на люлка – редуват се нагоре, надолу, щастие, нещастие. Въпреки това си струва да се живее”, категорична е Лори. Още повече че до нея е синът ѝ Девин (34 г.).

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Динко Вълев нанесе неочакван удар на Деси Слава с това, което показа СНИМКА

Деси Слава получи доста неочакван удар от Динко Вълев. Постъпката на Ловеца на бежанци, както е известен Вълев, се оказа грозна и със сигурност не е израз на джентълменство от негова страна. Ямболията е бил на скорошно участие на ангелогласната изпълнителка и решил да я щракне с телефона си, за да […]

Subscribe US Now