Когато всички гледат Кейт Мос и дъщеря ѝ Лила

От около вече три години Лила Грейс Мос уверено върви по стъпките на майка си Кейт Мос и появите и на двете както поотделно, така и заедно, рядко остават незабелязани. Освен това всеки път ни прави впечатление колко много си приличат двете.
За тазгодишната Met Gala те идеално съчетаха визиите си – две различни рокли, дело на Fendi, но и двете в бебешкорозово. Миналата седмица тандемът майка и дъщеря отново прикова погледите на всички. Но този път не на червения килим, а на подиума.
На събитието Vogue World, което се проведе в Лондон, 49-годишната Кейт Мос откри шоуто по впечатляващ начин, а към неговия край на модния подиум излезе и 20-годишната ѝ дъщеря Лила Грейс, пише People.
За двата модела обаче продължи да се говори и след края на вечерта, след като бяха забелязани да си тръгват от частния клуб Apollo’s Muse в английската столица. Кейт Мос бе облечена в дълга бяла рокля с геометричен акцент в центъра, а дъщеря ѝ Лила Грейс пък бе заложила на противоположния черен цвят, комбинирайки прозрачна блуза, къси панталонки и сако.
И докато очевидно тоалетите им са коренно различни, то прическите и грима им са доста сходни. И двете са пуснали дългите си руси коси свободно на вълни и са предпочели да заложат на семпъл грим с червило в светъл нюанс.
Спокойно бихме казали, че двата модела имат и още нещо общо помежду си – те определено знаят как да привлекат вниманието към себе си – както на червения килим, така и на модния подиум, че даже и просто докато се разхождат навън.
С изявата си на събитието Vogue World пък Лила Грейс не само ни напомни колко много прилича на майка си Кейт Мос, но и че явно твърдо е решила да не следва съвета ѝ да не става модел.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо на Джаред Лето нещата винаги му се получават добре

Ако има някой, който знае как да постига всичко по най-добрия начин, то това е носителят на Оскар и фронтмен на успешната рок група Thirty Seconds to Mars – Джаред Лето. Доказал се в Холивуд още в края на 90-те години, 51-годишният артист прекара години за да се утвърди и […]

Subscribe US Now