Лиляна Боянова е тотално отчаяна: мъжете бягат от нея заради…

Лиляна Боянова май вече е тотално отчаяна по отношение на личния си живот и мъжете, които акостират в сърцето й в последните години. Новинарката от bTV наскоро преживя поредното любовно разочарование и то точно, когато се готвеше да мине под венчило.

Със сигурност брюнетката се чуди какво й липсва, за да бягат така мъжете от нея в последните години и тя все така да е сама, въпреки че отчаяно иска обратния развой на ситуацията си в личен план. Поредният мъж, който си тръгна от нея съвсем наскоро, бе Николай Пенчев, с когото бяха сгодени.
Лиляна Боянова е съсипана: Той развали сватбата и я заряза заради…
Той я заряза без никакви обяснения и й причини сериозен шок, заради който според близки до Боянова, тя не е ставала с дни от дивана. Единствено работата й я накарала да се стегне отново и да влезе в релси. Лиляна Боянова дори взела кардинално решение да промени визията си, за която от години полага усилия.
От известно време насам брюнетката е постоянно е във фитнеса, защото иска да стегне фигурата, с която има проблеми от години. За целта тя има и свой личен треньор.

Близки до водещата издават още, че всъщност тя не се слави с много благ характер, откъдето идвали и всичките й проблеми. Била със сприхав нрав и обичала да се заяжда за щяло и нещяло, освен това постоянно си меняла настроението и парадирала с парите и възможностите си пред приятелки, пише “Уикенд”.
Изненада! Лили Боянова бременна от…
Припомняме, че Лиляна Боянова е самотна майка. Отглежда сама детето си, тъй като баща му я изоставя още, когато бебето се родило./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето ги Диляна Попова с новото й гадже ПАПАРАШКА СНИМКА

Диляна Попова май откри мъжът на живота си в лицето на Лъчезар Захариев или поне дава такъв вид на общите им снимки, които засега по-често са папарашки, отколкото други. Моделката е заедно с бизнесмена вече повече от две години, но двамата се държат като прясно влюбени. Нещо повече – не […]

Subscribe US Now