Уилям и Кейт – с повод за радост

Световното първенство по футбол за жени, което в момента се провежда в Австралия и Нова Зеландия, изобилства от зрелищни ситуации и неочаквани обрати. Феновете на футбола вероятно са доволни. Както и принцът и принцесата на Уелс.
Уилям и Кейт не пропуснаха да отбележат с публикация в социалните мрежи успеха на английския национален отбор. “Лъвиците”, както е известен той, успяха да победят Нигерия с помощта на дузпи след наистина драматичен двубой.
“Браво, Лъвици. Беше трудно, но сега сте на четвъртфиналите. Успех!” Това е посланието, което се появи в стори в официалния профил на принца и принцесата на Уелс. То беше съпроводено с препубликувана снимка от официалния профил на женския национален отбор.
Принц Уилям е президент на английската Футболна асоциация и подкрепя националните отбори във всички мачове от международни първенства. Малко преди старта на женския мондиал, той се срещна с Лъвиците, за да им пожелае успех.
Следващият мач на женския английски национален отбор е срещу Колумбия на 12 август. Победителите отиват на полуфинал. Финалът на първенството е на 20 август в Сидни, Австралия.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пускат къщата на Милко Калайджиев на търг с още по-ниска цена

Националната агенция за приходите сложи за втори път на тезгяха къщата за гости на фолкпевеца Милко Калайджиев. Първият опит за продажба се провали, тъй като поисканата цена от 600 000 лева явно се видя твърде висока на кандидат-купувачите. При втория опит за продажба първоначалната цена, от която ще тръгне наддаването, е намалена […]

Subscribe US Now