Какво пожела Алекс Родригес на Джей Ло

През април миналата година Алекс Родригес и Дженифър Лопес сложиха край на четиригодишния си романс. Тя обаче не изгуби време да страда, а напротив, малко след това се събра с бившия си годеник Бен Афлек. И въпреки че се заговори, че за отношения с професионалната състезателка по бодибилдинг Катрин Паджет, за Родригес нещата в любовен план не бяха толкова категорични.
А освен с Джей Ло, през годините бившият бейзболист е свързван и с други световноизвестни знаменитости като Мадона, Камерън Диас и Кейт Хъдсън. Дали е имало нещо по-специално с тях – не можем да кажем.
Изглежда че Алекс Родригес трябва да преодолее редица предизвикателства в личен план, за да открие своята половинка. Очевидно си е научил урока и в момента е страхотно попадение за съпруг. Поне това смята самият той, пише Yahoo.
“Когато бях на 15 години, мисля, че Sports Illustrated ме нарече топ играч в страната. По онова време бях просто Алекс Родригес. След това, когато на 24 години, сключих договор за 250 милиона долара, и предполагам, че тогава се отклоних за малко от себе си и се изгубих”, каза той в предаването Who’s Talking to Chris Wallace?
Родригес се връща осем години назад, когато през 2014 г. е отстранен от MLB (Главната лига по бейзбол) заради употреба на забранени субстанции. “Това беше най-смущаващият момент в моята кариера”, заявява спортистът. “И това беше грешка, за която сега си простих, но ми отне известно време.”
Алекс Родригес е категоричен, че след скандала той израства и е готов да влезе в ролята на “прекрасен партньор, съпруг и баща”.
Когато водещият на шоуто отбелязва, че Дженифър Лопес се връща при Бен Афлек само няколко дни след като двамата с Алекс поставят точката, спортистът отговоря: “Това, което преживяхме с Дженифър, беше страхотно. И аз пожелавам на нея и на децата ѝ, които са умни, красиви и чудесни, най-доброто.”
Алекс Родригес е бил женен за Синтия Скъртис. Двамата имат две дъщери – Наташа и Ела. Развеждат се през 2008 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Емили Ратайковски е срещу филма за Мерилин Монро

В началото на годината Blonde определено бе сред филмите, които присъстваха в списъка за гледане на всеки любител на киното. И защото това е филм за Мерилин Монро, и защото Ана де Армас влиза в главната роля, докато Андрю Доминик режисира. Вече от няколко дни филмът е достъпен за гледане […]

Какво пожела Алекс Родригес на Джей Ло

През април миналата година Алекс Родригес и Дженифър Лопес сложиха край на четиригодишния си романс. Тя обаче не изгуби време да страда, а напротив, малко след това се събра с бившия си годеник Бен Афлек. И сега вече носи неговата фамилия. Но за Родригес не стана ясно как се развиват нещата в любовен план, въпреки че се заговори, че има романтични отношения с професионалната състезателка по бодибилдинг Катрин Паджет.
Освен с Джей Ло, през годините бившият бейзболист е свързван и с други световноизвестни знаменитости като Мадона, Камерън Диас и Кейт Хъдсън. Дали е имало нещо по-специално с тях – не можем да кажем.
Изглежда, за да открие своята половинка Алекс Родригес трябва да извърви дълъг път и да преодолее редица предизвикателства в личностен план. Очевидно си е научил урока и в момента е страхотно попадение за съпруг. Поне това смята самият той, пише Yahoo.
“Когато бях на 15 години и мисля че Sports Illustrated ме нарече топ играч в страната. И по това време бях просто Алекс Родригес. И след това някъде по пътя, когато на 24 години сключих договор за 250 милиона долара, предполагам, че тогава се отклоних за малко от себе си и се изгубих. Тогава станах A-Rod”, каза той в предаването Who’s Talking to Chris Wallace?
Родригес се върна осем години назад, когато през 2014 г. е отстранен от MLB (Главната лига по бейзбол) заради употреба на забранени субстанции. “Това беше най-смущаващият момент в моята кариера”, заяви спортистът. “И това беше грешка, за която сега си простих, но ми отне известно време”.
Алекс Родригес е категоричен, че след скандала той израства и е готов да влезе в ролята на “прекрасен партньор, съпруг и баща”.
Говорейки за партньор бившият играч на янките коментира последната си връзка и последвалата раздяла. Когато водещият на шоуто отбелзява, че Дженифър Лопес се връща при Бен Афлек само няколко дни след като тя и Алекс поставят точката, спортистът отговоря: “Това, което преживяхме с Дженифър беше страхотно. И аз пожелавам на нея и децата ѝ, които са умни, красиви и чудесни – най-доброто.”
Алекс Родригес вече е бил женен веднъж за Синтия Скъртис. Двамата се развеждат през 2008 г., като споделят две дъщери – Наташа и Ела.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кралското семейство - редуцирано до най-важните си членове

След няколко дни ще се навърши месец от смъртта на Елизабет Втора. Официалният период на траур приключи, а новият крал вече се е заел с някои от очакващите го задължения. През изминалия уикенд Бъкингамският дворец публикува и първият му официален портрет. На него виждаме Чарлз III заедно със съпругата му, […]

Subscribe US Now