Тревожи ли се Селена Гомес от остаряването

За Селена Гомес 22 юли беше специален ден. Е, той е специалният ѝ ден всяка година, защото тогава празнува рожден ден, но тази година ѝ е юбилейна. Звездата е вече на 30 и да си признаем, очаквахме, че по този повод ще е организирала подобаващо парти.
Селена обаче леко ни разочарова, защото се оказва, че е избрала да отпразнува рождения си ден доста тихо и спокойно.
От най-скорошния пост, който актрисата е качила в Instagram профила си, разбираме, че юбилея си е прекарала в компанията само на близката си приятелка Тейлър Суифт. Двете са вечеряли навън и от кадрите личи, че са си прекарали добре.
На първата от снимките виждаме Селена и Тейлър, седнали на празнична маса на открито и позиращи за камерата. Естествени, чаровни и непринудени пък са на втората снимка, на която Тейлър се е усмихнала, а Селена е избухнала в смях.
“На 30, странна и горда”, пише рожденичката към Instagram поста си.
Така представяйки се, тя явно изобщо не се чувства стара или неуверена. С тези свои думи по-скоро още веднъж доказва това, което преди месец споделя в интервю за американско телевизионно предаване:
“Нямам представа какво да очаквам. Остаряването е странно, но ми харесва. Освен това откривам нови неща за себе си. Честно казано… Наслаждавам се на напредването на годините ми. Наздраве за 30-те.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Миа Халифа за разликата между порното и армията

Миа Халифа е бивша порно актриса, за която вероятно половината от мъжете (не само) са чували. Другата половина просто не си признават, че са запознати с кариерата ѝ. Все пак, за всички, които по някакви причини са в неведение, нека кажем, че Миа Халифа е американка с ливански корени, която […]

Subscribe US Now