25 години след “Д-р Куин Лечителката” – как изглежда Джо Ландо (Съли) сега

Джо Ландо става известен с участието си в телевизионната драма “Д-р Куин Лечителката”. Актьорът влиза в ролята на Байрън Съли през всичките шест сезона на сериала – от 1993 до 1998 г. А днес, вече на 60 години, Ландо все още представлява интерес за фенове. И всички се чудят защо вече я няма дългата коса, с която разтуптя сърцата на фенките на сериала.
Но докато Ландо изглежда много по-различно от най-популярния си герой в наши дни, той все още има успешна кариера и все още играе в популярни филми и предавания. Преди да се присъедини към д-р Куин, Ландо се появява в One Life to Live и в Guiding Light, а наскоро се върна към сапунените опери. През 2018 г. той имаше роля в The Bold and the Beautiful.
“Звучеше забавно и се оказа добро решение”, казва той пред Toronto Sun за ролята. “Никога не съм вирнал носа си по отношение на сапунките, защото това е изключително тежка работа. Сапунените звезди са като маратонци.”
Що се отнася до личния му живот, Ландо е женен за Кирстен Барлоу от 1997 г., с която имат четири общи деца. И това е почти всичко, което обществеността знае, защото Ландо не споделя често подробности от личния си живот в интервюта.
Още през 2010 г. актьорът говори за децата си с Chicago Parent и споделя, че не се е занимавал с толкова много натрапчиви фенове, както по време на разцвета на сериала “Д-р Куин Лечителката”.
“Случвало се е и преди с децата, когато бяха много по-малки”, казва той. “Малко е обезпокоително, когато започнете да мислите за това. Сигурен съм, че те са мили, безобидни хора, но са непознати, които се появяват на прага ми. А аз не причинявам такова нещо на хората – не бих се появил в къщата ти, освен ако не съм се обадил. Просто е различно. Харесвам спокойния си живот. Харесва ми по този начин. Обичам да работя много и да пазя тишина, а досега имах късмет в кариерата си да имам и двете.”
Членовете на актьорския състав на “Д-р Куин Лечителката” се събраха отново през последните години и то на няколко пъти. През 2020 г. актьорският състав отново бяха заедно виртуално, за да сподели своите спомени от снимките на шоуто. След това, през декември 2021 г., Ландо, Джейн Сиймор, Уилям Шокли и Джейсън Леланд Адамс се мотаеха, за да отпразнуват 60-ия рожден ден именно на Съли.
В допълнение към събиранията им с други членове на актьорския състав, Сиймор и Ландо са особено близки. Говорейки пред Us Weekly през 2019 г., Сиймор го нарича “най-близкия ми приятел на планетата.”
Toronto Sun го питат и какво мисли за идеята за възраждане на сериала за д-р Куин.
“Мисля, че ще проработи”, каза Джо Ландо. “Те биха могли напълно да го направят подходящ за днешните проблеми и по-суров, не толкова типичен, както беше първоначално. Жените са били много могъщи по време на ерата на Златната треска и това би резонирало днес. Бих го направил на мига и знам, че би го направила и Джейн Сиймор.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо всички напад Аштън Кътчър и "вулгарните му коментари"

През последните дни Аштън Кътчър и съпругата му Мила Кунис си навлякоха гнева на доста хора след като стана ясно, че са изпратили до съда писма, с които искат да помогнат на Дани Мастърсън. Колегата им от сериала “Шеметни години” бе осъден на поне 30 години затвор по обвинения за изнасилване […]

25 години след “Д-р Куин Лечителката” – как изглежда Джо Ландо (Съли) сега

Джо Ландо става известен с участието си в телевизионната драма “Д-р Куин Лечителката”. Актьорът влиза в ролята на Байрън Съли през всичките шест сезона на сериала, от 1993 до 1998 г. Сега на 60, Ландо все още преставлява интерес за фенове. И по-конкретно всички се чудят защо вече я няма дългата коса, с която разтуптя сърцата на фенките на сериала.
Но докато Ландо изглежда много по-различно от най-популярния си герой в наши дни, той все още има успешна кариера и все още играе в популярни филми и предавания. Преди да се присъедини към д-р Куин, Ландо се появява в One Life to Live и Guiding Light, а наскоро се върна към сапунените опери. През 2018 г. той имаше роля в The Bold and the Beautiful. “Звучеше забавно и се оказа добро решение”, казва той пред Toronto Sun за ролята. “Никога не съм вирнал носа си по отношение на сапунките, защото това е изключително тежка работа. Сапунените звезди са като маратонци.”
Що се отнася до личния му живот, Ландо е женен за съпругата си Кирстен Барлоу от 1997 г., с която имат четири деца заедно. И това е почти всичко, което обществеността знае, защото Ландо не споделя често подробности от личния си живот в интервюта. Още през 2010 г. актьорът говори за децата си с Chicago Parent и споделя, че не се е занимавал с толкова много натрапчиви фенове, както по време на разцвета на сериала “Д-р Куин Лечителката”.
“Случвало се е и преди с децата, когато бяха много по-малки”, казва той. “Малко е обезпокоително, когато започнете да мислите за това. Сигурен съм, че те са мили, безобидни хора, но са непознати, които се появяват на прага ми. Не причинявам това на хората. Не бих се появил в къщата ти, освен ако не съм се обадил. Просто е различно. Харесвам спокойния си живот. Харесва ми по този начин. Обичам да работя много и обичам да пазя тишина и досега имах късмет в кариерата си да имам и двете.”
Членовете на актьорския състав на “Д-р Куин Лечителката” се събраха отново през последните години и то на няколко пъти. През 2020 г. актьорският състав се събира отново виртуално, за да сподели своите спомени от снимките на шоуто. След това, през декември 2021 г., Ландо, Джейн Сиймор, Уилям Шокли и Джейсън Леланд Адамс се мотаеха, за да отпразнуват 60-ия рожден ден именно на Съли.
В допълнение към събиранията им с други членове на актьорския състав, Сиймор и Ландо са особено близки. Говорейки пред Us Weekly през 2019 г., Сиймор го нарече “най-близкия си приятел на планетата.”
В интервюто за Toronto Sun Ландо епопитан какво мисли за идеята за сериал за възраждане на д-р Куин. “Мисля, че ще проработи”, каза той. “Те биха могли напълно да го направят подходящ за днешните проблеми и по-суров, не толкова типичен, както беше първоначално. Жените са били много могъщи по време на ерата на Златната треска и това би резонирало днес. Бих го направил на мига и знам, че би го направила и Джейн Сиймор.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво се промени за Теа Минкова през последната година

В момента Теа Минкова може и да в Гърция заедно с Наум Шопов за снимките на трети сезон на “Ергенът”, но това не означава, че не отделя време да споделя постове в социалните мрежи. Един от последните ѝ е посветен не само на добрата форма, а и на здравословните навици. […]

Subscribe US Now