Другата Кейт, която ще застане до принц Уилям

Един от най-важните ангажименти на принц Уилям в края на тази година са наградите Earthshot – основаната от него глобална инициатива, която цели да отличи и награди с по 1 милион паунда пет проекта по света, които се борят за екологичното бъдеще на Земята.
Миналата година церемонията по раздаването им се състоя в Ню Йорк, а звездата в нея беше Кейт Мидълтън. Тази година обаче принцесата на Уелс ще остане далеч от Earthshot, които ще се раздават в Сингапур на 7 ноември.
Затова пък принц Уилям ще е обграден с доста приятна дамска компания на сцената. Стана ясно, че друга Кейт – Кейт Бланшет, ще даде един от призовете. Актрисата е член на съвета на Earthshot и е въодушевена от предстоящото събитие.
“Решенията за климата, представени на наградите, са изключително вълнуващи – вълнуващи, защото са толкова прости, толкова възможни и толкова неизбежни”, казва тя в изявление, цитирано от People.
Друга представителка на Холивуд пък ще е водеща на церемонията. Това е Хана Уадингам, която познаваме от сериалите Ted Lasso и “История на прислужницата”. Тя нарича наградите “напомняне за силата на оптимизма, иновациите и човешката изобретателност”.
С музикални изпълнения в Сингапур ще се включат британските банди Bastille и OneRepublic, а специално участие в събитието ще има и Робърт Ъруин – синът на покойния Стив Ървин, известен като Ловеца на крокодили.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хю Джакман и една непозната блондинка

Може да измина повече от месец от новината за раздялата на Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес, но голяма част от феновете им все още не могат да проумеят как тази симпатична двойка реши да сложи край на брака си след 27 години. Сега обаче всеки продължава по своя път, а […]

Subscribe US Now